Helena Garcia Melero i Espartac Peran
Des de Matadepera farem una recreació de la Festa Major d’Hivern, dedicada a Sant Sebastià i motiu per la qual hem anat aquesta setmana a la localitat. Farem una simulació de l’entrada del pi a plaça (l’original ja està plantat) i, entre d’altres temes, tindrem els millors grimpadors, que ens faran emocionar amb la seva agilitat per enfilar-se al pi, un dels actes més significatius i principals de la festa.

Repassarem també l’actualitat política, cultural i social de les últimes hores. Helena Garcia Melero, com a moderadora, estarà acompanyada per Kilian Sebrià, Manuel Cuyàs, Xavier Fina, Pere Mas i Isabel-Clara Simó, que aprofitarà per presentar-nos el seu últim llibre, "Jonàs", un novel·la realista, psicològica i intimista sobre la crisi contemporània del Jo, la pèrdua de la innocència i el descobriment de l’homosexualitat.

Entrevistarem al sofà vermell el perruquer i artista polifacètic Lluís Llongueras, que acaba de publicar "Ellas", un llibre que explica la seva relació amb les dones que ha pentinat.

DIVENDRES, diàriament a partir de les 16:40h. a TV3, amb l'Helena Garcia Melero i l'Espartac Peran.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: helena garcia melero isabel-clara simó kílian sebrià lluís llongueras manuel cuyàs pere mas xavier fina 
Miércoles, 20 de enero de 2016 • 00:38h.

Helena García Melero
L’actualitat política i social pren el protagonisme durant la primera part del programa. Destacarem el pacte entre els partits unionistes que presentaran "junts" els recursos al Constitucional per tal de frenar el ple de ruptura del Parlament de Catalunya. En parlarem en una taula moderada per Helena Garcia Melero i amb Antonio Franco, Carles Capdevila, Odei Etxearte, Tian Riba i la presència especial de l’exdiputada socialista Rocío Martínez-Sampere i l’editor del "Catalunya vespre" de Catalunya Ràdio, Kílian Sebrià.

Quants cops hem anat a comprar i, a l’hora de desar la compra, no hem tingut clar a quina part de la nevera havíem de col·locar les coses? Doncs, per fi ja no tindrem excusa; la professora d’Higiene Alimentària a la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna Carme Ferrer ens resoldrà tots els dubtes que puguem tenir. No només on hem de posar els aliments, si no també quina és la millor manera de guardar-los perquè no es facin malbé.

Com cada dimecres també ens acompanyarà l’Empar Moliner, que ens portarà algunes paraules, frases o expressions que li han cridat l’atenció. Les analitzarem pel davant i pel darrere fins a treure’n l’entrellat.

A Balaguer, Espartac Peran s’acostarà al riu. Parlarem de buscadors d’or, descobrirem la pesca de riu i explicarem l’activitat aquàtica per excel·lència de la capital de la Noguera, la TransSegre.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antonio franco carles capdevila helena garcia melero kílian sebrià odei etxearte rocío martínez-sampere 
Miércoles, 4 de noviembre de 2015 • 00:03h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]