Helena García Melero
Com cada dimarts, Mònica Terribas ens analitza l’actualitat des del seu particular punt de vista.

L’impost de successions i donacions a Catalunya ha experimentat canvis constants en els últims anys. Un anys posen l’impost, uns altres el treuen i uns altres el redueixen, de manera que cal tenir un calendari a la mà a l’hora de morir-se per saber quant pagaran els hereus. Per parlar de les herències i del que actualment regeix a Catalunya, tindrem Meritxell Gabarró, advocada i directora de Gabarró Advocats-Herències.

Seguim a l’Ametlla de Mar amb Espartac Peran, per celebrar les Terceres Jornades Gastronòmiques de la Galera, presents en diferents restaurants de la vila, com també en algunes de les poblacions pròximes. Tindrem 3 dels cuiners més ben valorats de la zona, que ens mostraran alguns dels seus millors plats. I entre d’altres temes, descobrirem què és la galera i algunes de les seves curiositats, com que tenen una vista privilegiada.

Continuarem analitzant l’actualitat informativa més estricta amb alguns dels nostres tertulians habituals. Acompanyaran Helena Garcia Melero: Odei Etxearte, Xavier Fina, Miquel Puig i Toni Orensanz, el qual també ens parlarà del darrer llibre que ha escrit "El nazi de Siurana", la història d’un nazi fugitiu que es va amagar a la inaccessible Siurana, on es va fer construir un xalet immens i va viure protegit pel franquisme i per uns gossos ferotges.

DIVENDRES, diàriament a partir de les 16:40h. a TV3, amb l'Helena Garcia Melero i l'Espartac Peran.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran helena garcia melero meritxell gabarró miquel puig mònica terribas odei etxearte toni orensanz xavier fina 
Martes, 9 de febrero de 2016 • 00:38h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]