Mònica Terribas
Una altra vegada ens acompanya Mònica Terribas per fer-nos saber els temes que més li han cridat l’atenció durant aquesta setmana i analitzar-los des del seu particular punt de vista.

Dimarts ens endinsem en la Festa de la Llum (que tindrà lloc el proper cap de setmana), commemoració de l’arribada de l’aigua a Manresa el segle XIV, que té una càrrega de misteri que genera interès i curiositat. Veurem imatges de l’espectacle i, fins i tot, comptarem amb alguna de les escenificacions que es podran veure durant el cap de setmana. Repassarem molts altres temes importants a la capital del Bages, com la cuina del bacallà, pròpia de la Quaresma, i la Transèquia, una caminada-cursa que es fa a l’entorn de la sèquia que va de Balsareny a Manresa i que comentarem en companyia de Núria Picas, recentment reconeguda com a Millor Esportista de Catalunya de l’any 2015.

A causa de la petició dels nostres espectadors i gràcies a la multitud de preguntes que ens han arribat i que no hem pogut contestar, ens trobem en l’obligació de fer una segona part del tema de la Llei de Transmissions Patrimonials i Actes Jurídics Documentals que actualment regeixen a Catalunya. Ens tornarà a acompanyar per respondre tots els dubtes l’advocada i directora de Gabarró Advocats-Herències, Meritxell Gabarró.

Entrevistarem també algunes de les actrius que interpreten al Teatre Poliorama "El Florido Pensil-Nenes", la història del dia a dia de cinc noies sotmeses a l’absurda i il·lògica brutalitat del sistema educatiu que va dominar l’Espanya de la postguerra. Seuran al sofà vermell amb nosaltres Lloll Bertrán, Mireia Portas i Victòria Pagès.

DIVENDRES, diàriament a partir de les 16:40h. a TV3, amb l'Helena Garcia Melero i l'Espartac Peran.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: lloll bertrán meritxell gabarró mireia portas mònica terribas núria picas victoria pagès 
Martes, 16 de febrero de 2016 • 00:16h.

Helena García Melero
Com cada dimarts, Mònica Terribas ens analitza l’actualitat des del seu particular punt de vista.

L’impost de successions i donacions a Catalunya ha experimentat canvis constants en els últims anys. Un anys posen l’impost, uns altres el treuen i uns altres el redueixen, de manera que cal tenir un calendari a la mà a l’hora de morir-se per saber quant pagaran els hereus. Per parlar de les herències i del que actualment regeix a Catalunya, tindrem Meritxell Gabarró, advocada i directora de Gabarró Advocats-Herències.

Seguim a l’Ametlla de Mar amb Espartac Peran, per celebrar les Terceres Jornades Gastronòmiques de la Galera, presents en diferents restaurants de la vila, com també en algunes de les poblacions pròximes. Tindrem 3 dels cuiners més ben valorats de la zona, que ens mostraran alguns dels seus millors plats. I entre d’altres temes, descobrirem què és la galera i algunes de les seves curiositats, com que tenen una vista privilegiada.

Continuarem analitzant l’actualitat informativa més estricta amb alguns dels nostres tertulians habituals. Acompanyaran Helena Garcia Melero: Odei Etxearte, Xavier Fina, Miquel Puig i Toni Orensanz, el qual també ens parlarà del darrer llibre que ha escrit "El nazi de Siurana", la història d’un nazi fugitiu que es va amagar a la inaccessible Siurana, on es va fer construir un xalet immens i va viure protegit pel franquisme i per uns gossos ferotges.

DIVENDRES, diàriament a partir de les 16:40h. a TV3, amb l'Helena Garcia Melero i l'Espartac Peran.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran helena garcia melero meritxell gabarró miquel puig mònica terribas odei etxearte toni orensanz xavier fina 
Martes, 9 de febrero de 2016 • 00:38h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]