Antoni Bassas
Comencem el dijous analitzant l’actualitat política, social i cultural des del particular punt de vista del periodista i col·laborador nostre Antoni Bassas.

L’audició és part fonamental en la comunicació humana, a més, és la via per adquirir el llenguatge i tot tipus d’aprenentatges. Una pèrdua auditiva és l’alteració en funcions auditives i estructurals de l’oïda que dificulten, en diversos graus, la percepció dels sons. De l’oïda en parlarem profundament amb el doctor Gonzalo Martínez-Monche, tot recordant que celebrem el Dia Internacional de l’Audició.

Parlarem en profunditat de les votacions per a la investidura com a president del govern de l’estat de Pedro Sánchez. Viurem la ressaca de manera activa i analitzarem els resultats i els comentaris dels portaveus. Ens acompanyaran a la taula d’actualitat: Manuel Cuyàs, Odei Etxearte, Antonio Franco, Francesc Jofresa i Pere Mas.

Última jornada a Solsona, des d’on recomanarem alguns espais que no podem deixar de visitar quan siguem a la ciutat. Ens passejarem pel nucli antic, ens arribarem fins a la Catedral i al Museu Episcopal i farem una excursió al Pont de l’Afrau, un aqüeducte monumental de 27,5 metres d’alçària i uns 60 metres de llargada, de mitjan segle XVIII.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: antonio franco francesc jofresa gonzalo martínez-monche manuel cuyàs ntoni bassas odei etxearte 
Jueves, 3 de marzo de 2016 • 00:15h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]