José Andrés
Esta noche visita LATE MOTIV de Andreu Buenafuente el chef José Andrés, el cocinero español mundialmente conocido que triunfa en los EEUU.

Podéis empezar a relameros porque viene Raúl Pérez a regalarnos la magia de sus imitaciones metiéndose en la piel de otro personaje sorprendente.

Nuestro plato más especiado de hoy: la particular visión de la actualidad del periodista definitivo, Devon Knight en su "Edición limitada".

Y de postre os serviremos la música deliciosa y única de Zenet y su "Mil veces prefiero".

Todo esto y más en LATE MOTIV de Andreu Buenafuente, martes 13 de diciembre de 2016 en #0 de Movistar+.

LATE MOTIV en: latemotiv.com

En: Late Motiv #0 
Tags: andreu buenafuente josé andrés raúl pérez zenet 
Martes, 13 de diciembre de 2016 • 00:06h.

Joel JoanAvui tenim el plaer de rebre a Joel Joan, actor i president de l'Acadèmia de Cinema Català. Amb ell parlarem de la segona edició de lliurament dels premis Gaudí, i de la nova llei de doblatge als cinemes. Aquesta llei planteja moltes incògnites. Serà obligatori doblar a Chuck Norris a partir d'ara? Aquesta tarda sortirem de dubtes.

En el programa d'avui torna a ser protagonista "La Riera", el serial de Tv3 que comentarem àmpliament amb Pep Anton Muñoz, l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas i Pere Mas. Els esdeveniments de l'última setmana dins de la sèrie prometen un debat d'allò més calent, com un debat de "Gran Hermano" però amb l'Espartac Peran moderant, en lloc del Jordi González.

I també parlem de moda, concretament us ensenyarem a com desfilar per una passarel.la i que tot el món cregui que sou models professionals. Silvia Abril ens explica com fer-ho.

I acabem amb la música de Zenet: fusió jazz, swing i flamenc, per a començar a fer-li un tast a aquest cap de setmana, que comença amb gust de DIVENDRES.

[ Joel Joan visita "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer joel joan pep a. muñoz pere mas silvia abril zenet 
Viernes, 29 de enero de 2010 • 00:17h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]