T de Teatre presenten "Delicades" a "Divendres"Avui, a DIVENDRES, celebrarem els 20 anys als escenaris de les T de Teatre, amb les actrius Àgata Roca, Mamen Duch, Marta Pérez i Carme Pla. La companyia teatral sempre ha tingut present l'humor com una constant en la seva trajectòria, una manera molt personal de mirar la realitat que les ha tornat a unir per explicar "Delicades", el nou espectacle on viurem diverses històries en aparença sense connexió, però que configuren un univers molt especial.

Ens acomiadem aquesta tarda de Mollet del Vallès, localitat que ens ha acollit durant tota aquesta setmana, no sense abans fer un recorregut turístic pels seus llocs més emblemàtics amb Oriol Fort, director del Centre d'Estudis Molletans i exregidor de Cultura. I amb l'arqueòleg Eudald Carbonell, farem un viatge en el temps, que ens portarà a la prehistòria per parlar del Menhir de Mollet.

Com ja és habitual els dijous, no faltarem a la classe d'economia del professor Xavier Sala i Martín, indispensable per entendre què està passant avui dia al món de les finances i quin és el futur dels nostres diners.

I demà, tertúlia de "La Riera" i celebrem el nostre programa número 500!!!

[ T de Teatre presentan "Delicadas" en "Divendres", 16:40h. en Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ágata roca carme pla eudald carbonell mamen duch marta pérez oriol fort t de teatre xavier sala martín 
Jueves, 9 de febrero de 2012 • 00:00h.

T de Teatre"Delicades" és el nou periple teatral de les T de Teatre, obra escrita i dirigida per Alfredo Sanzol, que dedica aquest text a la generació de la seva àvia, perquè "Delicades" és una història sobre les dones que, com l'antecessora de l'autor de l'obra, van viure durant la postguerra, i havien d'enginyar-se-les per tenir veu en una societat dominada per l'home. Avui precisament parlarem d'aquest tema en DIVENDRES, al costat de les T de Teatre i la nostra experta en qüestions de gènere, la Tatiana Sisquella. Així doncs, qui mana avui dia realment a casa? Aquesta tarda intentarem trobar la resposta.

I amb José Ma. Gay de Liébana tindrem l'ocasió de conèixer l'economia dels equips de futbol europeus, ja que acaba de publicar un estudi sobre aquest tema. I l'Espartac segueix tan a gust gaudint del Mediterrani a Sant Carles de la Ràpita: sol, platja, i aventures, moltes aventures, com el bany reparador amb fang terapèutic i la concentració de minimotos a la qual assistirà aquesta tarda.

Ensumant les vacances amb DIVENDRES. Cada tarda a les 16:30h. a Tv3.

[ Ellas mandan ]

En: Divendres Tv3 
Tags: josé ma. gay de liébana t de teatre tatiana sisquella 
Martes, 13 de julio de 2010 • 00:11h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]