Concurs 'Gran Nord'El catedràtic en economia Xavier Sala i Martín no podia marxar de vacances sense explicar-nos què ha passat en l'àmbit econòmic en els últims dies. Avui parlarem del nou paquet de retallades anunciat pel Govern i les primeres respostes en aquest àmbit al voltant de les noves mesures.

Repassarem les millors fotos que ens han enviat els nostres espectadors fent la salutació típica dels habitants de Nord, la població protagonista de la sèrie de Tv3. Un jurat, integrat pels actors de "Gran Nord" Pep Cruz i Marta Pérez i pel fotògraf Francesc Fàbregas, decidirà quins dels nostres espectadors s'emporten tres estades de cap de setmana al Pallars Sobirà. Vosaltres també podeu escollir la millor fotografia entre totes les que hem rebut si cliqueu aquest enllaç.

Avui també coneixerem com és la casa que l'Institut d'Arquitectura del Vallès de la UPC presenta al Solar Decathlon 2012, un concurs considerat "la Fórmula 1" de l'arquitectura sostenible. En parlarem amb dos dels alumnes que han ideat la casa, Aitor Iturralde i Jordi Mitjans, i amb l'arquitecte Coque Claret.

I durant el nostre últim dia a Les Franqueses del Vallès, farem una mica de turisme amb Pep Bou, el gran artista de les bombolles de sabó, i un repàs dels fets històrics més destacats dels que hem parlat al llarg de la temporada amb l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté.

Cada tarda és DIVENDRES, a Tv3. Amb Xavi Coral i Espartac Peran, en directe després de "La Riera".

[ Economía, arquitectura sostenible y el espíritu de "Gran Nord" a "Divendres" ]
T de Teatre presenten "Delicades" a "Divendres"Avui, a DIVENDRES, celebrarem els 20 anys als escenaris de les T de Teatre, amb les actrius Àgata Roca, Mamen Duch, Marta Pérez i Carme Pla. La companyia teatral sempre ha tingut present l'humor com una constant en la seva trajectòria, una manera molt personal de mirar la realitat que les ha tornat a unir per explicar "Delicades", el nou espectacle on viurem diverses històries en aparença sense connexió, però que configuren un univers molt especial.

Ens acomiadem aquesta tarda de Mollet del Vallès, localitat que ens ha acollit durant tota aquesta setmana, no sense abans fer un recorregut turístic pels seus llocs més emblemàtics amb Oriol Fort, director del Centre d'Estudis Molletans i exregidor de Cultura. I amb l'arqueòleg Eudald Carbonell, farem un viatge en el temps, que ens portarà a la prehistòria per parlar del Menhir de Mollet.

Com ja és habitual els dijous, no faltarem a la classe d'economia del professor Xavier Sala i Martín, indispensable per entendre què està passant avui dia al món de les finances i quin és el futur dels nostres diners.

I demà, tertúlia de "La Riera" i celebrem el nostre programa número 500!!!

[ T de Teatre presentan "Delicadas" en "Divendres", 16:40h. en Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ágata roca carme pla eudald carbonell mamen duch marta pérez oriol fort t de teatre xavier sala martín 
Jueves, 9 de febrero de 2012 • 00:00h.

Àgata RocaÀgata Roca i Marta Pérez, les dues actrius conegudes per la seva companyia T de Teatre, ens visiten avui per parlar de "Boulevard", l'obra de teatre dirigida per la Carol López que actualment es pot veure a l'escenari de La Villaroel, i que tracta sobre el backstage del món de l'art dramàtic.

Avui també passarà pel programa el nostre expert en moda i tendències, en Marc Giró, per a parlar-nos de "clàssics d'avui": peces de fons d'armari que s'han de tenir sempre degut a la seva atemporalitat. Una gran ocasió d'agafar bones idees per aprofitar bé les properes rebaixes i comprar aquests complements indispensables per anar a la moda.

I en el seu darrer dia a Molins de Rei, l'Espartac Peran ens presentarà a un ciclista de 84 anys i a un maquetista de motos... per que veieu que hi ha d'haver gent per tot.

DIVENDRES, aquesta tarda a les 16:30h., a Tv3.

[ Las actrices Àgata Roca y Marta Pérez, hoy en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ágata roca marc giró marta pérez 
Jueves, 17 de diciembre de 2009 • 00:19h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]