Cadenas de televisión
Lluís MarcoAquesta és una efemèride còsmica que trigarà almenys una setmana en repetir-se. Per celebrar-ho, avui tindrem un grapat de convidats al plató, tants que potser haurem de tirar envans al terra i ocupar una part del plató d'"Els matins". Perquè hi haurà l'Espartac acabat d'arribar de Valls, i també l'actor Lluís Marco, que ens parlarà de l'obra que està interpretant, "Nixon - Frost". Ell no hi fa de Frost ni de guió del mig, sinó de Nixon, expresident i equivalent americà del nostre Fèlix Millet.

A més a més, l'Anna Llacher ens proposarà un viatge en el temps, el Dani Ramírez ens farà la previsió meteorològica pel cap de setmana, i tindrem l'actuació musical d'El Pacto. Un DIVENDRES tan intens que necessitareu tres dies de festa per pair-lo, com sempre a Tv3 després del Peris.

En: Divendres Tv3 
Tags: anna llacher el pacto lluis marco 
Viernes, 9 de octubre de 2009 • 00:42h.

Acabamos la semana con dos invitados de lujo: la reina del punk Nina Hagen (no tiene nada que ver con los helados), que actúa mañana, día 9, en la sala Razzmataz de Barcelona. Y el rey del surrealismo punk Fernando Arrabal (tampoco tiene nada ver con los helados).

Dos personas con un mundo interior muy profundo, raro, pero oye, es el suyo, yo que quieres que te diga. Prolíficos, eclécticos, camaleónicos, gamberros... Vaya, ahora parezco la voz en off de "Nosolomúsica". Vale, vale, lo intento otra vez: Dos pedazos de artistas, con mucha garra... ¡Ahg! José Luís Moreno no. Un último intento: Bienvenidos al escaparate final, con Nina Hagen y Fernando Arrabal, dos artistas fabricados con los mejores materiales... Hostia, "El precio justo". Mejor lo dejo.Esta noche Nina Hagen y Fernando Arrabal, dos cracks, en BUENAFUENTE.

Además, dos novedades: Berto, que hará chistes con la actualidad y Ana Morgade, que hará chistes con la actualidad. Actualidad, chistes, punk y surrealismo. ¿Qué más se puede pedir?

En: BNyBFN laSexta 
Tags: fernando arrabal nina hagen 
Jueves, 8 de octubre de 2009 • 13:13h.

ChenoaAmb permís dels nostres virils presentadors, Xavi i Espartac, avui les dones seran les grans protagonistes al DIVENDRES. Bé, totes les dones no, algunes. En aquesta privilegiada llista hi trobem la Chenoa, que avui ens visitarà per presentar-nos el seu disc just sortit del forn, "Desafiando la gravedad".

La Barbie serà una altra de les nostres protagonistes. No és que hagi de venir amb les seves cametes de plàstic i tot el seu arsenal de complements, sinó que parlarem d'ella, del seu 50è aniversari i de les seves tendències estètiques amb el nostre analista més en boga, el Marc Giró.

I com cada dijous ens visitarà també la Tatiana Sisquella, que s'unirà a la nostra plèiade de col.laboradors habituals. Tot això a DIVENDRES, el dia no, el programa. Com sempre a les 16:30h., a Tv3.

En: Divendres Tv3 
Tags: chenoa marc giró tatiana sisquella 
Jueves, 8 de octubre de 2009 • 00:22h.

Agoramenábar, parece una palabra inventada por el Dios de la risa, Chiquito, pero no lo es. Es un apócope de "Ágora y Amenábar", película y director respectivamente. Sí, amigos, porque hoy, a dos días del estreno de su nueva película, hablaremos con Alejandro Amenábar, que ha viajado desde el antiguo Egipto para venir al programa, para que luego digan que el cine español está en crisis.

Y bueno, ya está por hoy... ¿Qué? Sí, claro, también estará Berto, pero como viene cada día ya casi no se me ocurren cosas graciosas que decir sobre él, ni siquiera lo ponemos en negrita. Todo esto, y mucho más, esta noche en BUENAFUENTE.


En: BNyBFN laSexta 
Tags: ágora alejandro amenábar 
Miércoles, 7 de octubre de 2009 • 13:03h.

UrtainTenim al plató de DIVENDRES a tres lleons de la interpretació: en Marc Martínez, el Roberto Álamo i l'Alberto Sanjuan, que venen a parlar-nos de "Urtain", l'últim muntatge de la companyia Animalario. Parlarem amb els actors sobre l'obra, però també ens interessarem per altres aspectes de les seves vides professionals, com autèntiques bèsties escèniques que són. També ens visitarà Jaume Fatjó que és psicòleg, però no un psicòleg qualsevol, es tracta d'un que és capaç de psicoanalitzar animals... gossos, concretament.

I com cada dimecres, Berto portarà la seva secció de crítica de la crítica de tv, un espai que aparentment no fa gaire soroll, però que en realitat rugeix a través de les ones per a arribar fins a les nostres llars.

Encara ets dels que mira documentals d'animals a la sobretaula? Tota la veritat sobre el regne animal la trobaràs cada tarda, a les 16:30h., a Tv3.

En: Divendres Tv3 
Tags: alberto sanjuan animalario berto romero jaume fatjó roberto álamo 
Miércoles, 7 de octubre de 2009 • 08:12h.

«« Primera | « Anterior | 597 | 598 | 599 | 600 | 601 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 599 / 601 ]