Cadenas de televisión
Tras revolucionar Cuba la semana pasada, Jordi Évole intenta poner paz entre El País y Zapatero. Para ello, va en busca de Juan Luis Cebrián, consejero delegado del Grupo Prisa, con la intención de regalarle un vale por un fin de semana romántico con Zapatero en Venecia. Seguro que por sus canales, y con un gondolero cantando "O sole mio" de fondo, podrán limar asperezas.Pero antes, y en compañía de Carlos Navarro, "El Yoyas", el Follonero traslada a la calle la perplejidad que han causado tanto las críticas de El País a Zapatero como las opiniones favorables de El Mundo. ¿Podrá la gente identificar a qué diario pertenecen fragmentos aislados de sus artículos?

También en la calle, el Follonero planta un falso cartel de "Plan E" que anuncia la demolición de una biblioteca para la construcción de un burdel municipal. ¿Cómo reaccionarán los vecinos?

Como colofón, y de la mano de Yotuel, miembro de Orishas, el Follonero ofrece la segunda parte de su viaje a Cuba. En esta ocasión, recorre los lugares más auténticos de La Habana (los que no salen en los folletos de viajes) y habla con sus gentes sobre la verdadera situación del país.

Lo veremos este domingo, 4 de octubre, en SALVADOS. A partir de las 21:30h., en laSexta.

En: Salvados laSexta 
Tags: el país el yoyas la habana yotuel zapatero 
Viernes, 2 de octubre de 2009 • 18:01h.

Toni SolerAvui passa a veure'ns el nostre bon amic Toni Soler. Serà una trobada cordial, de la que ben segur sortirem contagiats pel virus de l'humor que el Toni porta en la sang. També comprovarem en directe si es compleix la intuïció olímpica de Madrid, i l'Anna Llacher tornarà a plató com cada divendres, per a proposar-nos una ruta d'oci alternativa que en principi és per a dur a terme el cap de setmana, però que també pot realitzar-se qualsevol dia, i a qualsevol hora.

Us recordem que cada dia pot ser divendres, sobretot si et toca la Bonoloto. De moment, ens conformem amb el programa d'avui, en el qual tindrem l'actuació dels Love of Lesbian, creadors de la sintonia del programa que cada tarda t'obre les portes del cap de setmana.

En: Divendres Tv3 
Tags: anna llacher love of lesbian toni soler 
Viernes, 2 de octubre de 2009 • 09:06h.

Xavier SalaAl programa d'avui hem convidat a un dels homes que més controlen sobre els dos temes del moment: l'economia mundial i el Barça. En Xavier Sala i Martín s'asseurà en el nostre sofà per a llançar llums al suposat cas d'espionatge en el club blaugrana, del que tant s'ha parlat darrerament. D'economia també en parlarem, però menys.
I com ara els dijous són els nous divendres, ens visitarà el nostre expert en tendències, el Marc Giró, que també ens llançarà llums, però al nostre armari, per a il.luminar les peces de roba que més ens afavoreixen.

I per descomptat escoltarem tot el que l'Espartac Peran hagi de dir-nos des del casc antic de Vic, i no faltaran les nostres seccions de tele i d'actualitat, amb les noies del moment: l'Ana Boadas i l'Anna Simon.

El millor pla després de "El cor de la ciutat", sobre les 16.30h, a Tv3.

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas barça marc giró xavier sala 
Jueves, 1 de octubre de 2009 • 00:03h.

En Jaume Balagueró visita avui el DIVENDRES per parlar-nos de "Rec 2", després del seu pas pel Festival de Venècia, i una mica abans de la pre-estrena al nostre país durant el Sitges-Festival Internacional de Cinema de Catalunya.Com sempre, tindrem les nostres seccions habituals d'actualitat i televisió, avui amb la presència d'en Berto Romero i la seva "crítica de la crítica", que por el que es diu por no dóna, però si que pot arribar a esglaiar la sang als qui practiquen aquest noble ofici anomenat crítica televisiva.

I també ens visitarà un expert en bones olors, el perfumista Agustí Vidal (ens podrà dir a què fan olor els "divendres"?), i tindrem un nou reportatge del Miki Esparbé, el nostre reporter del carrer. Tot això i molt més al voltant de les 16:30h., a Tv3.

En: Divendres Tv3 
Tags: agustí vidal berto romero jaume balagueró miki esparbé rec sitges 
Miércoles, 30 de septiembre de 2009 • 00:08h.laSexta, ha puesto como banda sonora de las promociones de su programación de verano, cuya campaña es "Vuelve el verano", la canción "Volver a empezar" de El Pacto.

"Volver a empezar" pertenece al álbum debut de esta banda alicantina titulado "Hoy es un buen día".

En: Promos El Pacto laSexta 
Tags: el pacto 
Jueves, 23 de julio de 2009 • 11:17h.

«« Primera | « Anterior | 597 | 598 | 599 | 600 | 601
[ Páginas: 601 / 601 ]