Xavier SardàAquesta tarda, al magazín DIVENDRES rebem uns vells amics del programa, Xavier Sardà i Ernest Folch, els quals vam tenir ocasió de veure en acció durant la temporada passada, en un dels cara a cara sobre temes de política, cultura i societat més intensos que es recorden (en un programa de TV d'aquesta franja horària, és clar). En el curs que comença, Sardà i Folch seguiran tractant temes d'actualitat sociopolítica, ara  al costat dels periodistes Anna Grau i Jordi Barbeta.

Al programa d'avui també recordarem el 10è aniversari dels atacs de l'11-S als Estats Units, amb tres testimonis que van viure l'atemptat en primera persona: Núria Bacardit, Núria Ribó i Franc Carreras.

Al costat d'Espartac Peran i l'historiador Josep M. Solé i Sabaté visitem el monestir de Sant Pere de Rodes, per més tard endinsar-nos en els misteris que amaguen les pedres prehistòriques que hi ha al Cap de Creus. Per a aquest viatge tan fantàstic ens acompanya el nostre expert de les coses insòlites, el periodista i investigador Josep Guijarro.

DIVENDRES, en directe cada tarda sobre les 16:30h. a Tv3.

[ Hoy en DV: Javier Sardà, misterios del Cap de Creus y recordamos el 10º aniversario del 11-S ]
En: Divendres Tv3 
Tags: anna grau ernest folch franc carreras jordi barbeta josep guijarro josep maria solé i sabaté núria bacardit núria ribó xavier sardà 
Miércoles, 7 de septiembre de 2011 • 00:00h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2
[ Páginas: 2 / 2 ]