Bonaventura ClotetEl deteriorament de diferents sistemes fisiològics durant la vida és un dels factors més greus que pateixen els éssers humans d’edat avançada.  Però, de quina manera es podrien evitar els efectes negatius del  fer-se gran?

Aquest dilluns tindrem el privilegi de conèixer més a fons el nou  projecte d’investigació mèdica "El microbioma intestinal de l'ancià fràgil", amb la presència del doctor Bonaventura Clotet al nostre plató, que ens explicarà les claus que ens permetran viure més anys en un futur no gaire llunyà. El doctor Bonaventura Clotet protagonitza a més, l'INSTINT del proper 19 de maig "Com podem viure més anys?".

Amb Espartac Peran i Màrius Serra ens traslladem a la localitat de Sant Antoni de Calonge, a la comarca del Baix Empordà. Un lloc meravellós on tindrem el nostre primer contacte amb la platja aquesta temporada. Ara que comença el bon temps, les "Paraules en ruta" de l’escriptor Màrius Serra tindran un component estiuenc, a part de conèixer altres aspectes que configuren l’ADN d’aquesta població.

Anirem més enllà dels grans titulars de les notícies del dia i del cap de setmana durant la nostra tertúlia del dilluns, amb Xavi Coral i la participació de Sebastià Serrano, Núria Ferré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Tian Riba.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: bonaventura clotet espartac peran xavi coral 
Lunes, 5 de mayo de 2014 • 10:32h.

"La vida és l'única malaltia de transmissió sexual amb un cent per cent de mortalitat", assegura el doctor Bonaventura Clotet. Conegut a tot el món per una llarga, brillant i perseverant trajectòria en la investigació de la Sida, les últimes descobertes l'han dut a confirmar que els afectats per aquesta malaltia, si no es tracten, envelleixen més aviat. D'aquesta manera, la seva recerca s'ha derivat ara en la de l'envelliment: com es pot perllongar la vida de les persones?

"Com podem viure més anys?", l'INSTINT de Bonaventura Clotet presentat per Jose Corbacho. El proper 19 de maig a les 20h. al Barts (Avda. Paral.lel, 62, Barcelona). Venda d'entrades: instint.tv

INSTINT: Bonaventura Clotet + Jose Corbacho
INSTINT a:
Instint.tv | @Instint_tv | Google+ | Pinterest | Vimeo | Instagram

En: Instint Jose Corbacho 
Tags: barts bonaventura clotet el terrat instint jose corbacho the project 
Lunes, 24 de febrero de 2014 • 12:46h.

 Bonaventura ClotetEl dia 8 de juny al Palau Sant Jordi, i a benefici de la Fundació Lluita contra la Sida, se celebrarà el concert "Les nostres cançons contra la sida". Serà un concert únic i irrepetible, amb la participació d'artistes que formen part de les tres generacions de més èxit de la música catalana: la Nova Cançó, el Rock Català, i el pop-rock actual. Ens visita el doctor Bonaventura Clotet, responsable de la Unitat de VIH i director de l'Institut de recerca de la Sida a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol a Badalona, i un dels principals impulsor d'aquest recital. Amb ell parlarem del concert i dels últims avenços en el tractament del VIH.

Des d'Amposta, la doctora Folch ens ho explicarà tot sobre les propietats nutricionals de l'arròs del Delta, considerat un dels millors del món. També sabrem com es cultiva, quines varietats s'hi fan i quina és més adient per a cada plat. Amb Miquel Fàbregas, president de la Cambra Arrossera del Montsià.

I una de les celebracions més populars d'Amposta és la Festa del Mercat a Plaça, que recrea el mercat de queviures i artesans que es feia al poble a principis del segle XX. Per això recrearem un mercat de fa cent anys i amb Josep Maria Solé i Sabaté veurem com era el dia a dia en un mercat de l'època.

A la nostra taula dels dimarts tractarem assumptes del dia a dia amb Imma Sust, Màrius Carol, Adam Martin, Sílvia Soler i Carolina Ferre.
16:40h., a Tv3.

Foto: Francesc Melcion

[ Música contra el sida, con el doctor Bonaventura Clotet, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: adam martin bonaventura clotet carolina ferre doctora folch imma sust josep maria solé i sabaté màrius carol miquel fàbregas sílvia soler 
Martes, 5 de junio de 2012 • 00:00h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2
[ Páginas: 2 / 2 ]