Arcardi OliveresLos lunes no dan pereza, al menos hasta el lunes que viene. Los lunes nos gustan porque hay BFN. Hoy encaramos nuestro primer último día de la semana con mucho contenido. De entrada nos visita un crack: Arcardi Oliveres, economista y presidente de Justícia i pau.

Oliveres es una de las voces que se ha alzado en los últimos años contra el actual sistema económico y a favor de movimientos como el del 15M. Su análisis de la realidad es clarividente y además aporta su receta para superar la crisis. Una voz que vale la pena oír.

Y además nos visita Àlex Rovira para ayudarnos con su optimismo. Repasaremos los mejores momentos del programa que habéis elegido a través de Twitter con la etiqueta #mejoresmomentosbfn. Y vuelve una sección mítica: Bertovisión. Un lunes imprescindible... porque además no habrá otro.

A las 22:15h. en laSexta2 y a partir de medianoche en laSexta.

Y mañana: Eduardo Noriega.
En: BNyBFN laSexta laSexta2 
Tags: àlex rovira arcadi oliveras bertovision última semana bfn 
Lunes, 27 de junio de 2011 • 12:26h.

Xavi CoralSón uns cracs, cadascun en un camp diferent, però molt bons al cap i a la fi. Avui ajuntem a la mateixa taula tres autèntics savis de la condició humana: Sebastià Serrano, Àlex Rovira i Xesco Espar. Qui sap si amb el xàfec que cau al panorama social, polític i econòmic, unir les veus d'aquests tres caps pensants podria ajudar en alguna cosa a millorar el que sembla no tenir solució. Des de DV volem aportar el nostre granet de sorra per intentar reinventar el present, així que escoltarem atentament els punts de vista de Sebastià Serrano, catedràtic en Teoria de la Comunicació i llicenciat en filologia i matemàtiques; Àlex Rovira, expert en intel.ligència emocional, director de seminaris sobre innovació, gestió del canvi, gestió del talent, i gestió de persones i pensament creatiu i, finalment, Xesco Espar, exentrenador del FCB d'handbol (amb el qual ha aconseguit tres copes d'Europa), coaching esportiu i expert en control emocional i transformació personal.

A més, avui tornarem a tenir la classe magistral d'economia de Xavier Sala i Martín, que com sempre, posarà a l'abast de tots els nostres espectadors alts conceptes en teoria financera, per comprendre millor el moment que travessa la crisi mundial.

I a la Bisbal d'Empordà... coneixerem la sardana del futur!

DIVENDRES, el magazín cultural de Tv3. Segueix-nos en directe cada tarda, o sempre que vulguis a la web del programa.

[ Sebastià Serrano, Àlex Rovira y Xesco Espar: sabios en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: àlex rovira sebastià serrano xavier sala martín xesco espar 
Jueves, 2 de junio de 2011 • 00:30h.

El cor de la ciutatJa està, ja sabem com acaba "El cor de la ciutat", i ara... què? Continuar no es fàcil: ens esperen dies d'aguantar a la família, i per qui encara no ho sàpiga, tindrem un Nadal passat per aigua. A DIVENDRES intentarem fer-vos la vida més fàcil abans del vertigen nadalenc, i avui hem convidat a plató als actors de la sèrie que ha marcat varies generacions de catalans. Jordi Díaz, Maite Gil, Mariona Ribas, Pep A. Muñoz, Carmen Contreras... amb ells debatrem sobre el final de la sèrie, i dels moments més àlgids de les darreres temporades.

I avui ve l'Àlex Rovira, el nostre especialista en intel.ligència emocional, amb consells per no estressar-nos durant aquestes festes. I no faltarà l'Anna Llacher i les seves "rutes de cap de setmana". Avui l'Anna ens proposa "la ruta del Nadal", les propostes d'oci més innovadores per aquests dies de xerinola.

I amb tot això i molt més ens acomiadarem fins l'any vinent, que tornarem amb energies renovades, per fer de cada dia el vostre millor DIVENDRES.

Bon Nadal!!

[ "Divendres" de mi corazón ]

En: Divendres Tv3 
Tags: àlex rovira anna llacher carmen contreras jordi díaz maite gil mariona ribas pep a. muñoz 
Jueves, 24 de diciembre de 2009 • 00:05h.

Fernando Sánchez Dragó
Avui parlem de llibres, de literatura, i nomenarem alguns dels ressorts que utilitzen els escriptors per a fusionar realitat i ficció. Ressorts que no responen al nom de cap beguda alcohòlica. Per això, hem convidat al Fernando Sánchez Dragó, que acaba de publicar la seva última novel.la, "Soseki", on segons sembla món real i món imaginat van de la mà. Veureu, Soseki és molt més que un llibre. En Soseki era el gat del Sánchez Dragó, que ja ha passat a millor vida. Aquest llibre narra les aventures d'en Soseki i de la gent que va estar amb ell mentre va viure, fins a convertir-se en immortal i tigre.

I què més? Doncs en Berto vindrà avui amb una hipòtesi força interessant. Poden veure el futur els crítics de tele? També parlarem del moviment "slow" amb l'Álex Rovira, el nostre expert en intel.ligència emocional. Una moguda que consisteix a fer el que el seu propi nom indica, prendre's les coses amb la calma per a eliminar les presses que ens atabalen.

I l'Espartac? Doncs segueix tan a gust a Sort però ai, pobret meu, la que li espera. Ni més ni menys que baixar un riu a tota velocitat muntat en una canoa sense segur. Bé això del segur no és del tot cert, però així li donem un aire més temerari a aquest post.

DIVENDRES, una petita gesta on sempre es forja algun heroi, cada tarda en el teu televisor, sobre les 16:30h., a Tv3.

[ Fernando Sánchez Dragó, el hombre que fue viernes ]

En: Divendres Tv3 
Tags: àlex rovira berto romero fernando sánchez dragó 
Miércoles, 18 de noviembre de 2009 • 00:14h.

El Molino de BarcelonaDilluns parlem de l'escena nocturna de la Barcelona dels anys 20, de la mà del periodista Màrius Carol, que acaba de publicar "Las plumas del Marabú", una sort de crònica eròtica-sentimental de la Barcelona canalla. Entre altres coses, descobrim que el Marabú no és una beguda d'alta concentració alcohòlica, sinó un ocell semblant a la cigonya que viu en certes regions d'Àfrica (per això lo de les plomes), i que els cabarets del Paral.lel d'aquella època no eren tan diferents als de Xangai.

I l'Espartac Peran retransmet aquesta setmana des de Tarragona, on potser també troba alguna ploma de Marabú solta en mig de tanta ruïna romànica, i ens visita de nou el nostre expert en intel.ligència emocional, l'Alex Rovira.

Comencem la setmana en DIVENDRES i et muntem un music hall en el menjador de casa teva, perquè acabis la tarda com una vedette cantant allò de "Ven al Paralelooo".

[ Plumas y murallas de Tarragona ]

En: Divendres Tv3 
Tags: àlex rovira barcelona màrius carol 
Domingo, 25 de octubre de 2009 • 12:57h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 4 / 5 ]