Sebastià SerranoSegons l'escriptor Henry-Louis Mencken, "la confiança és el sentiment de poder creure algú fins i tot quan sabem que mentiríem en el seu lloc". Vivim un temps en el qual hem perdut la confiança en els grans relats sobre els quals es construeix una societat. Els polítics no ens inspiren seguretat, ni tampoc altres organismes, com ara banques i altres corporacions que mouen els fils del que fins ara s'havia considerat "l'estat del benestar". Davant d'una crisi de valors així, aquesta tarda tornem a dedicar una part del programa a parlar sobre on anem i d'on venim, i tractarem d'arribar fins a alguna conclusió sobre el tema de la justícia i la confiança juntament amb Àlex Rovira, Sebastià Serrano i Xesco Espar.

Des de Cardedeu sabrem quins llocs no us podeu perdre si us animeu a visitar aquesta localitat del Vallès Oriental. També coneixerem la farmàcia de la família Balvey, una de les més antigues d'Europa. Com eren les farmàcies, fa cent anys? Ens ho explicarà la Teresa Blanch, directora de l'Arxiu Tomàs Balvey.

També estarem molt pendents de tot el que hagi passat en el partit d'ahir que va enfrontar de nou el F.C.Barcelona i el Reial Madrid. Tindrem la presència dels periodistes Carles Torras i Bernat Soler, amb totes les claus del partit de la Copa del Rei.

Continua sent DIVENDRES cada tarda en directe a les 16:40h., a Tv3.

[ Àlex Rovira, Sebastià Serrano y Xesco Espar hablan sobre la confianza, esta tarde en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: àlex rovira balvey bernat soler carles torras sebastià serrano teresa blanch xesco espar 
Jueves, 26 de enero de 2012 • 00:00h.

OBKAquesta tarda, a "DIVENDRES", recordarem els grans èxits del duo de pop electrònic de Sant Feliu de Llobregat: OBK. Al costat de Jordi Sanchez i Miguel Arjona, components de la mítica banda, viatjarem fins als inicis del grup per rememorar hits com aquest, aquest o aquest. Ens acompanya en aquest camí el periodista Xavier Solà, que se sap de memòria les lletres de totes les seves cançons, per participar en aquest festival remember que ens marquem des de la ciutat de les roses.

Aquest serà també un programa en què parlarem d'històries de superació personal. Ens visiten Àlex Rovira i Francesc Miralles que acaben de publicar el llibre "L'illa del tresor". A les seves pàgines es pot trobar el camí que ha portat a l'èxit grans genis del nostre temps, com el recentment desaparegut Steve Jobs. Però com han aconseguit aconseguir semblants metes? Ens ho expliquen aquesta tarda els autors del llibre.

Tornarem a tenir una altra classe d'economia amb Xavier Sala i Martín, i abans d'ana'ns-en ballarem una vegada més pel final feliç de totes aquelles persones que han rebut un trasplantament, a la multitudinària flashmob de La Marató de Tv3.

"DIVENDRES", amb Xavi Coral i Espartac Peran. 16:40h., Tv3.

[ Sant Feliu de Llobregat escribe la historia de OBK en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: àlex rovira francesc miralles jordi sanchez miguel arjona obk xavier sala martín xavier solà 
Jueves, 15 de diciembre de 2011 • 00:00h.

Sebastià SerranoAquesta tarda al magazín DIVENDRES tornen a asseure's en la mateixa taula tres mosqueters de la dialèctica, tres savis contemporanis als quals ens encanta convidar periòdicament per escoltar les seves reflexions sobre la vida i l'essència mateixa de l'ésser humà. Àlex Rovira, Sebastià Serrano i Xesco Espar tornen al plató de DIVENDRES, en aquesta ocasió per parlar sobre la importància de l'educació i la formació de les persones. El desenvolupament personal no s'aprèn en cap llibre, i al voltant d'aquest tema girarà la nostra tertúlia, a la qual acudim amb la inspiració de la recentment inaugurada Masia del F.C.Barcelona.

Avui és el nostre últim dia a Sant Pol de Mar i, ja que al programa parlem de la importància de la formació, visitarem l'edifici modernista de Les Escoles Públiques, patrimoni artísitic de Sant Pol. Recordarem com era l'escola entre els anys 40 i 70 sota la dictadura franquista, al costat de la il·lustradora Pilarín Bayés, l'actor Joan Pera i l'historiador Jaume Sobrequés.

Abans de marxar, l'Espartac ha quedat amb Rosa Roura, una de les millors guies turístiques de Sant Pol de Mar, per visitar algun dels llocs menys coneguts pel turista habitual.

Tots atents a DIVENDRES. En directe a les 16:40h., a Tv3.

[ Àlex Rovira, Xesco Espar y Sebastià Serrano, sabios contemporáneos en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: àlex rovira jaume sobrequés joan pera pilarín bayés rosa roura sebastià serrano xesco espar 
Jueves, 20 de octubre de 2011 • 00:00h.

Sebastià SerranoAi, aquesta gent del magazin DIVENDRES... sempre tan alegres! Sembla que cada dia hagin de celebrar una festa d'aniversari... Com s'ho fan per estar contents tota l'estona? Quins són els valors que cal potenciar? La solidaritat, el respecte, l'esforç, la convivència... Tots o alguns d'ells s'han perdut en aquests temps, i és important reivindicar-los, per portar una vida millor. Aquest serà el tema de la nostra tertúlia de savis d'avui a DIVENDRES, composta per Àlex Rovira, Xesco Espar i Sebastià Serrano, grans coneixedors de la condició humana.

Avui, també, Espartac Peran i l'equip d'exteriors entraran en directe al castell d'Altafulla, propietat dels marquesos de Tamarit. Des d'aquest insòlit lloc, Josep Maria Solé i Sabaté ens parlarà de la història de la noblesa al territori català.

I abans de marxar rebrem a Edu Soto i David Fernández, que tornen al teatre amb la imminent estrena d'"El sopar dels idiotes" de Francis Veber, que s'estrena avui a l'Apol.lo de Barcelona.

Aquesta tarda torna DIVENDRES. En directe, a les 16:40h. a Tv3.

[ Tertulia de sabios con Àlex Rovira, Xesco Espar y Sebastià Serrano ]
En: Divendres Tv3 
Tags: àlex rovira david fernández edu soto josep maria solé i sabaté sebastià serrano xesco espar 
Miércoles, 28 de septiembre de 2011 • 00:00h.

Àlex RoviraNo és fàcil reunir tres savis en una mateixa taula, però a DIVENDRES ho aconseguim de tant en tant. Avui és un d'aquests dies i parlem del compromís amb Àlex Rovira, Sebastià Serrano i Josep Maria Terricabras. Corren mals temps per als compromesos? Som capaços d'assumir-lo o cada vegada menys? De fet, què és el compromís? Amb ells ho aclarirem.

I convoquem un nou "derbi de variants" del català. Capitanejat per Màrius Serra i dirimit per Quim Masferrer (gironí), Queta Karmany (mallorquí), Montserrat Palau (tarragoní), Isabel-Clara Simó (valencià), Ramon Molins (lleidatà) i Núria Coll (central). Com sona millor un renec, en lleidatà o en mallorquí? I tirar floretes als turistes? Com té més gràcia, en valencià o en gironí? No us ho perdeu i tindreu la clau per acostar-vos als "guiris" aquest estiu amb el català més suggerent i, alhora, per maleir-los els ossos de la manera més elegant quan us enviïn a pastar fang.

I per si fos poc, "Salou Connection". L'Espartac continua prenent el pols a l'estiu. Tot això i més, a DIVENDRES, a les 16:40h. a Tv3.

[ Tres sabios para un "Divendres" ]
«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 3 / 5 ]