Katarina GreyCom es decideixen les tendències en moda cada temporada? Com és la feina dels dissenyadors d'alta costura? En el programa d'aquest dimarts rebem la jove dissenyadora catalana Katarina Grey, que amb tan sols 25 anys ha triomfat a la passarel.la de Nova York amb una col.lecció pròpia carregada de sensualitat. També tindrem amb nosaltres Josep Abril, dissenyador català amb una llarga trajectòria en la creació d'efectius i tendències en el món de la moda masculina, i el conseller delegat d'Armand Basi, Juste de Nin.

A Sils coneixerem el col.lectiu de "Les Cuineres de Sils", una agrupació de dones que s'han fet famoses pel fet de mantenir viva la tradició culinària catalana. Amb Espartac Peran tastarem els set plats que elles consideren més famosos per la seva relació amb la tradició culinària de la zona, i la doctora Montse Folch, la nutricionista del programa, ens explicarà en profunditat les qualitats de cadascun.

El repàs diari dels temes d'actualitat serà competència de Salvador Cardús, Rafael Nadal, Marina Llansana, Gonzalo Bernardos i Pere Mas.

Us esperem en directe. DIVENDRES, el magazín de les tardes de Tv3. Sintonitza'ns cada dia, després de "La Riera".

[ Diseñadores catalanes en el centro de la moda, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: gonzalo bernardos josep abril katarina grey marina llansana montse folch pere mas rafael nadal salvador cardús 
Martes, 6 de noviembre de 2012 • 00:00h.

Montserrat CarullaAquesta tarda al magazín DIVENDRES ens visitaran l'actriu Montserrat Carulla amb l'Oriol Alsina, director general d'Amics de la Gent Gran, per parlar-nos de la gala "No esteu sols", que es farà diumenge al Gran Teatre del Liceu amb artistes de totes les disciplines, com Andreu Buenafuente, Lídia Pujol, Miguel Ríos o El Tricicle.

I poques hores després que s'acabi el Debat de Política General al Parlament de Catalunya, en farem una anàlisi en una taula especial amb Salvador Cardús, Agustí Esteve, Francesc-Marc Álvaro, Antonio Franco i Tian Riba.

La Pobla de Lillet està històricament relacionada amb la producció de ciment. Per això el nostre col·laborador científic, el Marc Boada, ens explicarà de manera pràctica totes les curiositats d'aquest material: Qui el va inventar? Per què s'endureix? Per què un cop endurit ja no es desfà amb l'aigua? A més a més, sabrem què no ens podem perdre quan visitem la població.

En directe. 16:40h., Tv3. Us hi esperem!

[ La actriz Montserrat Carulla presenta la gala "No esteu sols" en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: agustí esteve francesc-marc álvaro marc boada montserrat carulla oriol alsina salvador cardús tian riba 
Jueves, 27 de septiembre de 2012 • 00:00h.

Gemma MengualAvui és el nostre últim dia a Sant Cugat del Vallès, però abans d'anar-nos-en, hem infiltrat el nostre reporter Miki Esparbé en el grup de taekwondo del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat (CAR). Coneixerem com és la vida dels esportistes d'elit en aquest centre, les seves il.lusions, les seves metes... i ho farem al costat dels campions del món Joel González (campió de Taekwondo) i de la guanyadora de diverses medalles d'or i campiona olímpica en la modalitat de natació sincronitzada, Gemma Mengual.

Al programa d'aquesta tarda també ens visita Àngel Castiñeira, autor de l'estudi "Temps líquids, valors sòlids", que al costat del sociòleg Salvador Cardús, vindrà a explicar-nos els resultats d'aquest estudi, que estableix un perfil generacional dels catalans i revela quins són els nostres ideals, preocupacions i valors davant la vida.

Com cada dijous, tornem a rebre el catedràtic en economia Xavier Sala i Martín, per fer un cop d'ull a l'actualitat financera, i posar-nos les mans al cap.

DIVENDRES, cada tarda en directe sobre les 16:40h., a Tv3.

[ El "Divendres" de los campeones ]
En: Divendres Tv3 
Tags: àngel castiñeira gemma mengual joel gonzález miki esparbé salvador cardús xavier sala martín 
Jueves, 26 de mayo de 2011 • 00:30h.

Heu vist aquest anunci?Dilluns ens visita el director creatiu de l'agència de publicitat Villarosas, Oriol Villar, artífex d'aquesta petita joia. També ens acompanyarà el periodista i sociòleg Salvador Cardús, amb el qual parlarem de publicitat, i dels mecanismes que poden transformar la propaganda en obra d'art.

Per descomptat, també és dia de comentar la gal.la dels Goya, i des de plató ho farem amb l'ajuda de l'Àlex Gorina, crític de cinema. De la dimensió més glamourosa de la gal.la s'encarregarà el nostre expert en moda, Marc Giró. Amb ell repassarem els "DO's" i "DON'Ts" més destacats del lliurament de premis del cinema espanyol.

I l'Espartac s'ha instal.lat aquesta setmana a Solsona, i ens comenta que començarà la setmana entre ganivets i trabucs. Hauríem de preocupar-nos?

Aquesta setmana, cada dia pot ser DIVENDRES. A les 16:30h., a Tv3.

[ Los Premios Goya vienen a "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: alex gorina marc giró oriol villar premios goya salvador cardús 
Domingo, 14 de febrero de 2010 • 20:46h.

«« Primera | « Anterior | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
[ Páginas: 6 / 6 ]