Albert Om29 de maig del 1991. Casa caserna de la Guardia Civil de Vic. ETA fa explotar un cotxe bomba amb 70 quilos d'explosius. En aquella època, Albert Om era el subdirector del diari El 9 Nou, i les oficines eren molt a prop d'on van passar aquests fets. Va viure en primera persona aquells esdeveniments i,  també en primera persona, els explica ara en el documental "ETA a la ciutat dels sants", que ell mateix ha dirigit, amb la realització de David Barragán i Eloi Vila com a subdirector i guionista. Ens acompanyen a la taula,  al costat d'Albert Om, els periodistes Jordi Barbeta i Manel Cuyàs, amb qui ens aproparem a aquells fets i a la seva repercussió política, 20 anys després.

Avui també ens visiten Ernest Folch i Xavier Sardà, que tornen a confrontar les seves opinions sobre alguns dels temes més rellevants de la setmana. Us recordem que podeu participar en qualsevol moment a la tertúlia amb els vostres comentaris a través de les xarxes socials del programa, Twitter i Facebook.

I molt, molt més: consells per viatjar amb nens, parlem amb un mestre xocolater i seguim l'Espartac en les seves aventures per Catalunya. Qui sap, potser la setmana vinent visitarem la teva localitat!

DIVENDRES. Segueix-nos cada tarda després de "La Riera", en directe, a  Tv3. I si t'has perdut algun programa, també el pots veure al nostre web.

[ Albert Om presenta el documental "ETA en la ciudad de los santos" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: albert om ernest folch jordi barbeta manel cuyàs xavier sardà 
Miércoles, 30 de marzo de 2011 • 08:08h.

Albert Om presenta en Tv3 un programa de esos que ya no se ven. Bueno, con estilo, inteligente, bien filmado, ambicioso y a la vez modesto. Se llama "El convidat" y, en él, Albert pasa un fin de semana con alguien conocido. Me lo propuso y dudé. "Enseñar mis cosas, mi vida?".
Luego decidí que confiaría en Albert Om y no me ha drefraudado. Gracias a todos los que lo siguieron y a los comentarios. Creí que le debía al público catalán que tanto me ha seguido en mi carrera (y que me ha permitido dar el salto) un poco más. Misión cumplida.


En: Andreu Buenafuente 
Tags: albert om andreu buenafuente andreubuenafuente.com el convidat entrevistas tv3 
Martes, 21 de septiembre de 2010 • 11:43h.

Albert OmObrim el primer programa de la setmana amb una nova cita amb la tertúlia d'actualitat, filtrada a través de les diferents opinions i punts de vista de Pere Escobar, Carles Capdevila, Núria Farré i Sebastià Serrano. I ja està tot a punt per que comenci "El convidat", el nou programa d'Albert Om a Tv3. El propi Albert vindrà aquesta tarda al plató per explicar-nos en què consisteix aquesta nova aventura.

Avui també parlarem de les col.leccions de fascicles, i de com es decideix el tema d'una col.lecció... Quins continguts són els que tenen més potencial de ser col·leccionables? ¿"Muñecas de porcelana" o "El ajedrez de Star Wars"?. Ho parlarem amb la Margarida Medina, directora editorial d'RBA col.leccionables.

I aquesta setmana l'Espartac i l'equip d'exteriors del programa s'han desplaçat fins a Vilanova i la Geltrú. Allà us hi esperem.

Divendres, 16:35h. Tv3.

[ Albert Om, "El convidat" en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: albert om carles capdevila margarida medina núria farré pere escobar sebastià serrano 
Domingo, 12 de septiembre de 2010 • 20:15h.

Pepe RubianesDediquem el programa a recordar a Pepe Rubianes, ja que dilluns fa un any des de que ens va deixar. Ho farem acompanyats d'alguns dels que millor el coneixien: Andreu Buenafuente, Albert Om, i Toni Coll, el seu representant. També us oferirem un reportatge especial del programa que Manel Fuentes realitza en directe des del teatre Capitol.

Aquesta setmana farem que cada dia sigui divendres a Vilafranca del Penedés. Allà també se'n recorden molt de Pepe Rubianes, i l'Espartac Peran recollirà dilluns per la tarda missatges d'afecte de la gent del carrer. També pots deixar el teu en el Facebook del programa.

Amb Pepe Rubianes en el nostre cor, estem segurs que sempre serà DIVENDRES. 16:30h. Tv3.

[ Rubianes, te llevamos en el corazón ]

En: Divendres Tv3 
Tags: albert om andreu buenafuente pepe rubianes toni coll 
Domingo, 28 de febrero de 2010 • 20:39h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | 4
[ Páginas: 4 / 4 ]