Jordi PujolDurant la temporada anterior, al seu pas per DIVENDRES, l'expresident de la Generalitat de Catalunya Jordi Pujol va tenir ocasió de deixar constància en aquest vídeo el veritable significat que tenien per a ell els divendres, i el començament del cap de setmana. Xavi Coral ha parlat amb Jordi Pujol de moltes coses, però no li havia fet mai una entrevista que girés exclusivament entorn de temes d'actualitat. Aquesta tarda, Jordi Pujol torna al plató de DIVENDRES per parlar sobre l'actualitat del país, i esperem la vostra participació amb preguntes al president a través de les xarxes socials del programa, Twitter i Facebook.

Durant l'itinerari d'avui també comptarem amb la participació del professor en Economia i Empresa per la Universitat Pompeu Fabra, Vicenç Hernández. Donarem resposta a qüestions com què cal tenir en compte a l'hora de demanar un préstec, o contractar un dipòsit en una entitat financera.

I ja que vam començar ahir amb bastant bon peu l'aventura al costat d'Espartac Peran per la població de Cardedeu, seguirem visitant avui aquest municipi al costat de la nostra nutricionista de capçalera, la doctora Montse Folch. Avui veurem com podem utilitzar herbes i remeis naturals a la nostra cuina.

Sintonitza'ns en directe pels volts de les 16:40h., a Tv3.

[ Jordi Pujol visita esta tarde el magazine "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: facebook jordi pujol montse folch twitter vicenç hernández 
Martes, 24 de enero de 2012 • 00:00h.

Jordi PujolJa fa més d'un any des que vam rebre a DIVENDRES l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, l'únic expresident a qui continuen anomenant-lo "Sr. president". Llavors va venir a presentar-nos les seves memòries, i vam parlar de moltes de les anècdotes dels 23 anys que va estar al capdavant de la Generalitat de Catalunya.

Ara que es compleix just un any de les retallades de l'Estatut per part del Tribunal Constitucional, tornem a convidar-lo, però per parlar d'altres temes, i escoltar el seu punt de vista analític respecte a la situació política i econòmica actuals.

Amb Espartac Peran continuem introduint-nos a Camprodon, coneixent millor els seus habitants i el seu patrimoni gastronòmic i cultural. Avui parlarem dels embotits que es fabriquen en aquesta localitat, reconeguts universalment per la seva qualitat extrema. Amb la nostra nutricionista particular, la Dra. Montse Folch, obrirem un consultori en el qual atendrem tots els vostres dubtes sobre aquest aliment.

I una setmana més, tornem a reunir Carolina Ferre, Sílvia Soler, Imma Sust, Màrius Carol, Pere Mas i Jose Corbacho en la tertúlia més animada de la tele, on la teva opinió també és important.

Cada dia és DIVENDRES. En directe, a les 16:40h. a Tv3.

[ Hoy en "Divendres": Jordi Pujol i los mejores embutidos de Camprodon ]
En: Divendres Tv3 
Tags: carolina ferre imma sust jordi pujol jose corbacho màrius carol montse folch pere mas sílvia soler 
Martes, 28 de junio de 2011 • 00:30h.

Jordi PujolAvui ens fiquem dins del cap d'un President, i no precisament al del president de la teva escala, ni tampoc al del president del Rayo Vallecano. Aquesta tarda ens endinsem en els records de l'expresident de la Generalitat, en Jordi Pujol. Una de les personalitats més importants en el món de la política d'aquest pais, vindrà a DIVENDRES per presentar-nos el segon volum de les seves memòries.

I molt d'ull amb l'articulista del programa d'avui, Xavier Sardà, que es queda amb la cara de tothom i també té molts records, sobretot relacionats amb el món de la tele.

I no faltaran els nostres habituals, el Carles Sánchez i l'Ana Boadas, ni el Miki Esparbé que ens portarà el millor repor que ha fet fins avui. Tot això després de la "soap-opera", cap a les 16:30h., a TV3.

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas carles sánchez jordi pujol xavier sardà 
Lunes, 12 de octubre de 2009 • 01:07h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2
[ Páginas: 2 / 2 ]