Albert Espinosa
El invitado del lunes nos hablará de "Los secretos que jamás te contaron". El guionista, autor teatral, escritor, actor y director de cine Albert Espinosa llega a LATE MOTIV.

David Broncano también nos hablará de cosas que nunca nos han contado, de otro tipo seguramente. De gorrinos, de losers, de sus cosas vamos.

Y cerramos con "musicote" para empezar la semana con Aurora & The Betrayers.

Todo esto y más, en LATE MOTIV de Andreu Buenafuente, lunes 5 de diciembre de 2016 en #0 de Movistar+.

LATE MOTIV en: latemotiv.com

En: Late Motiv #0 
Tags: albert espinosa andreu buenafuente aurora & the betrayers 
Viernes, 2 de diciembre de 2016 • 08:57h.


"Oliver Twist" de Roman Polansky (2005): la historia de un huérfano pobre en la Inglaterra victoriana. Le pasan mogollón de movidas super tristes, pero al menos tiene el apellido de un baile. Alguien que se llama Oliver Twist no puede estar del todo triste. Por cierto, nadie abraza tan bien como Albert Espinosa.

MOVIEBERTO, con Berto Romero, en Paramount Channel.

MOVIEBERTO en: paramountchannel.es

En: Berto Romero MovieBerto Paramount Channel 
Tags: albert espinosa berto romero movieberto t2 
Jueves, 2 de julio de 2015 • 09:00h.

'Divendres'
El programa DIVENDRES torna el dimarts dia 7 d’abril després de les vacances de Setmana Santa amb un programa amb connexions en directe amb Espartac Peran des de Sant Andreu de Llavaneres. Descobrirem com parlen a Sant Andreu de Llavaneres amb el Màrius Serra, i coneixerem la previsió que ens deparen els astres per a aquest mes d’abril amb l’horòscop de l’Imma del Destí.

A plató, entrevistem el guionista i escriptor Albert Espinosa, creador de la sèrie "Polseres vermelles", que tot just acaba de publicar una nova novel·la que promet convertir-se en un dels grans èxits de Sant Jordi: "El món blau. Estima el teu caos".

A més a més, encetem el concurs literari "Catalunya s’estima". Volem descobrir quin dels nostres espectadors és capaç de fer la declaració d’amor més sentida i original. Per participar en el concurs, caldrà enviar un missatge d'amor a través del nostre web. Coneixerem el guanyador durant la Diada de Sant Jordi, que s’emportarà un cap de setmana per a dues persones en un allotjament rural de Catalunya.

I l’actualitat protagonitzarà la tertúlia amb Manel Cuyàs, Núria Ferré, Pere Escobar i Tian Riba.

T'esperem el dimarts 7 d'abril a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: albert espinosa espartac peran imma del destí màrius serra xavi coral 
Domingo, 29 de marzo de 2015 • 19:38h.

Albert Espinosa
Hoy EN EL AIRE tenemos el placer de recibir al escritor, guionista y autor teatral Albert Espinosa, que vendrá a presentarnos su último libro "El mundo azul ama tu caos".

El humorista Eugeni Alemany estará con nosotros, para contarnos el estado actual de su campaña. En ella reivindica la inclusión de un emoticono en forma de paella.

Y parece que Andreu y Berto se han puesto locos de Eurovisión y amenazan con... Solo esperamos que Edurne nos siga queriendo después de eso.

¿Se ha puesto como objetivo Albert Espinosa incluir todos los colores del arcorisis en sus libros? ¿Tendremos paella al lado de la flamenca de whatsapp? ¿Qué estarán tramando Andreu y Berto?

(Casi) Todas las respuestas el jueves 19 de marzo en EN EL AIRE con Andreu Buenafuente, a partir de medianoche, en laSexta.

EN EL AIRE en: enelaireconandreubuenafuente.com

En: En El Aire laSexta 
Tags: albert espinosa andreu buenafuente berto romero eugeni alemany 
Jueves, 19 de marzo de 2015 • 01:00h.

Albert Espinosa
Aquest dimecres tenim el luxe de parlar amb un dels guionistes de ficció més prolífics del panorama audiovisual català, el creador de la sèrie "Polseres vermelles", Albert Espinosa, que tot just acaba de ser premiat a Nova York pel seu primer curtmetratge titulat "Pitahaya". Amb l’Albert parlarem del possible retorn de "Polseres" però també d’altres projectes de futur en la industria del cinema i la televisió.

També seguirem amb la nostra fixació de posar-nos en forma abans de Nadal amb l’entrenador personal Jordi Pallarès, que torna amb la continuació del seu programa d’exercicis per a totes les edats i condicions físiques. Aquesta taula es pot seguir cada setmana al bloc del programa, i tots els exercicis es poden fer des de casa, així que no hi ha excusa per no fer perdre pes.

Des d’Òdena connectarem amb Espartac Peran que ens guiarà a través de la festa del cel que se celebra en aquesta localitat. L’aeròdrom d’Òdena s’omple d’activitats i aeronaus que fan demostracions de tot tipus: globus aerostàtic, autogirs, avionetes de la Segona Guerra Mundial o ultralleugers. Una autèntica delícia per als amants de les grans altures.

I amb Xavi Coral comentem els fets més destacats d’aquest dimecres amb Marina Llansana, Vicent Sanchis, Tian Riba i Joan Ridao, que té nou llibre, "El derecho a decidir".

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: albert espinosa espartac peran joan ridao jordi pallarès marina llansana xavi coral 
Miércoles, 22 de octubre de 2014 • 00:16h.

1 | 2 | 3 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 1 / 3 ]