'Divendres'
La primavera a Pineda de Mar ens espera amb els braços oberts aquest dilluns al programa DIVENDRES. Al costat de l’escriptor Màrius Serra i el bo d’Espartac Peran, coneixerem les peculiaritats de la parla en aquesta zona de Catalunya i ens lleparem els dits amb les garrofes de la pastisseria Mallol, uns dolços que s’elaboren des de fa més de 100 anys. A més a més, ens endinsem en un acolorit viatge floral a través de les múltiples varietats de flors del mes de maig. Donarem idees als nostres espectadors per fer rams i farem un repàs dels pròxims esdeveniments relacionats amb les flors que tindran lloc a Catalunya, com el "Temps de flors"de Girona.

I a plató, Xavi Coral s’encarregarà de moderar la tertúlia de dilluns, amb el professor Sebastià Serrano i els escriptors i periodistes Carles Capdevila, Núria Ferré, Pere Escobar i Tian Riba.

A més a més, ens vista la professora de batxillerat Bàrbara Pastor que ens explicarà tècniques d’oratòria per perdre la por de parlar amb públic i vindrà amb alguns alumnes que ens faran una demostració en directe.

T'esperem el dilluns 11 de maig a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: bàrbara pastor carles capdevila espartac peran núria ferré pere escobar sebastià serrano tian riba xavi coral 
Domingo, 10 de mayo de 2015 • 19:38h.

'Divendres'
Aquesta setmana acompanyem Espartac Peran i l’equip d’exteriors en un viatge a Vallbona de les Monges, municipi lleidatà que coneixerem més a fons els pròxims dies a través dels seus indrets i la seva gent. Dilluns ens acompanya l’escriptor Màrius Serra amb les "Paraules en ruta", i veurem com funciona la cooperativa l’Olivera, un projecte d’integració social fundada el 1974, que incorpora persones amb discapacitats psíquiques. També parlarem de cinema amb Josep Maria Queraltó, posseïdor d’una de les col.leccions més importants d’Europa de material històric de producció audiovisual.

A plató tractarem un tema que els últims dies ens ha cridat molt l’atenció a la redacció de DIVENDRES. Es tracta d’un projecte que neix a les xarxes socials amb l’objectiu de trobar dobles idèntics en tot el món de tothom que hi vulgui participar. És cert que tots tenim un doble en alguna part del món? Parlarem del tema amb Gemma Marfany, professora titular de Genètica de la UB.

I el repàs a l’actualitat del dia i del cap de setmana protagonitzarà una tertúlia moderada per Xavi Coral, amb els col.laboradors de dilluns: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar, Tian Riba i la participació del director Pau Freixes, que enguany estrena la nova sèrie de TV3 "Cites".

T'esperem el dilluns 27 d'abril a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila espartac peran gemma marfany josep maria queraltó màrius serra núria ferré pau freixes sebastià serrano xavi coral 
Lunes, 27 de abril de 2015 • 12:45h.

'Divendres'
Aquesta setmana el programa DIVENDRES es trasllada al Vallès Oriental, seguirem els passos d’Espartac Peran durant les connexions en directe des de la localitat de Vallgorguina. Aquest dilluns coneixerem les particularitats del català que es parla en aquest municipi, amb l’escriptor Màrius Serra, que vindrà acompanyat del guanyador del Premi Borni d’aquest any, un concurs que repta els lectors a trobar anacronismes o incoherències en les novel·les històriques.

A més a més, amb el xef Pep Nogué parlem del vincle del poble de Vallgorguina amb el bosc a través de la gastronomia, principalment amb la cassola de porc senglar. I repassarem els cinc plats que defineixen Catalunya amb motiu de la publicació del llibre "Cuina de Divendres".

A plató: tertúlia d’actualitat amb Pere Mas, Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Tian Riba, i la col·laboració d’Anton Losada, professor de Ciència Política i doctor en Dret, que tot just publica "Los ricos vamos ganando", un llibre que explica els mecanismes de com la crisi ha permès que els rics tinguin més poder i l’empobriment massiu de la ciutadania.

Finalment, sabrem si el gat puja o baixa les escales. Aquesta és la pregunta que porta de corcoll els internautes, igual que fa unes setmanes ho va fer un vestit que alguns veien blau i negre i d’altres blanc i daurat. Per què els nostres ulls i el nostre cervell són incapaços de treure’n l’entrellat? Ens ho explicarà el psicobiòleg Ignacio Morgado, que publica "La fábrica de las ilusiones".

T'esperem el dilluns 13 d'abril a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila ignacio morgado màrius serra núria ferré pep nogué pere mas sebastià serrano 
Lunes, 13 de abril de 2015 • 10:25h.

Espartac Peran
Aquesta setmana al programa DIVENDRES us esperem en directe des dels boscos que envolten Santa Maria de Palautordera, per rebre la primavera des del mateix lloc del seu naixement, la natura. Amb Espartac Peran ens endinsem en el bosc per veure com desperta la natura al costat de Martí Boada. A més a més, amb Lluís Foix veurem com la primavera fa canviar el paisatge que ens envolta, parlarem de com afecta l’horta i la cuina amb la xef Carme Ruscalleda, descobrirem amb Xevi Verdaguer quins canvis físics hi ha en el nostre cos amb l’entrada de la nova estació i amb l’escriptora Sílvia Soler repassarem grans obres literàries que inspiren primavera.

I a plató, les eleccions europees i l’endemà del clàssic Barça-Madrid seran dos dels temes principals de la tertúlia, amb Xavi Coral i els tertulians del dilluns, Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila i Tian Riba.

T'esperem a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carme ruscalleda espartac peran lluís foix martí boada sebastià serrano sílvia soler xevi verdaguer 
Domingo, 22 de marzo de 2015 • 19:00h.

'Divendres'
Aquesta setmana Espartac Peran i l’equip d’exteriors del programa es traslladen a la comarca d’Osona. Farem connexions en directe des de la localitat de Rupit i Pruit. Per començar, aquest dilluns ens espera l’escriptor Màrius Serra i un munt de paraules en ruta que analitzarem amb l’objectiu de conèixer millor la riquesa dialectal d’aquesta zona de Catalunya.

A més a més, proposem un recorregut als nostres espectadors a través de les entitats i persones que formen part de l’ADN de Rupit i Pruit, com Pere Rovira, inventor de l’escuradents, o Jordi Juanola, un dels 17 jutges que hi ha a tot Espanya que puntuen vaques a concursos.

A plató, l’actualitat del dia i del cap de setmana serà objecte d’anàlisi a la tertúlia dirigida per Xavi Coral, amb la participació dels nostres tertulians dels dilluns: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba.

A més a més, coneixerem més a fons l’èxit d’unes de les aplicacions per a telèfons mòbils que més ha revolucionat el mercat, els WhatsApp. Ens visita Elies Campo, l’únic fundador català de la companyia WhatsApp.

T'esperem a partir de les 16:40h. en directe a Tv3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: elies campo jordi juanola màrius serra núria ferré pere rovira sebastià serrano xavi coral 
Domingo, 1 de marzo de 2015 • 20:04h.

«« Primera | « Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 3 / 26 ]