'Divendres'
Tarragona i el Baix Camp és el destí d’aquesta setmana d’Espartac Peran i l’equip d’exteriors. Farem connexions en directe des de la localitat d’Almoster, per conèixer els seus habitants, les peculiaritats del català que es parla en aquesta regió i fer una panoràmica d’alguns dels seus costums i tradicions.

Aquest dilluns també ens visita el jove emprenedor Pau Garcia-Milà, amb una proposta de negoci a la catalana que triomfa a tot el món. Us presentarem una aplicació que ens dóna accés a un entorn virtual on podem percebre les mateixes sensacions que ens ofereixen els moviments tridimensionals de 360 graus (girs, sensacions de velocitat...). I tot des del telèfon mòbil o la nostra tauleta.

La compareixença de la família Pujol aquest dilluns serà un dels temes principals de la tertúlia d’actualitat, amb Xavi Coral i els seus col·laboradors Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba.

Us hi esperem! Dilluns, 23 de febrer, a les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila espartac peran núria ferré pau garcia-milà pere escobar sebastià serrano tian riba 
Domingo, 22 de febrero de 2015 • 20:34h.

'Divendres'
Aquesta setmana ens traslladem a la localitat de Gelida. Espartac Perani l’escriptor Màrius Serra ens esperen a la plaça de la Vila amb un munt de "Paraules en ruta"; analitzarem les peculiaritats del català que es parla a Gelida i coneixerem la flor i nata d’aquesta població, on destaca la Coral Intimitat, un grup que reuneix més de 30 persones de diferents edats que interpreten cançons típiques de coral però també clàssics del rock català i gospel. Cantaran en directe una versió molt especial de la sintonia del programa.

A plató, ens visita el sociòleg i periodista d’El Periódico de Catalunya Roger Pascual, que presenta el seu darrer llibre, "Desaparecidos en España", un assaig sociològic i a la vegada un retrat cru sobre els casos de desapareguts al territori espanyol, i comentarem l’actualitat del dia i del cap de setmana amb Xavi Coral i els tertulians del dilluns: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba.

Us hi esperem! A les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran màrius serra núria ferré roger pascual sebastià serrano 
Domingo, 18 de enero de 2015 • 18:30h.

Xavi CoralAvui dilluns, comencem la setmana al magazín DIVENDRES amb un programa especial post 9N on analitzarem els resultats, els escenaris i protagonistes d’aquest diumenge en què els catalans han votat per decidir el seu futur. Per aquest motiu, hem preparat dues tertúlies, la primera amb la participació dels tertulians habituals del dilluns: Sebastià Serrano, Salvador Cardús, Núria Ferré, Carles Capdevila, Marc Guijoan i Tian Riba. I la segona, més enfocada a l’anàlisi de resultats i participació, amb la col·laboració dels nostres especialistes en política: Rafael Nadal, Vicent Sanchis, Toni Aira, Odel Etxearte, Tian Riba i Manel Manchón.

Com és habitual, obrim la recepció dels comentaris dels espectadors a través de les xarxes socials durant tot el programa, especialment a la tertúlia d'"Oh happy day", que torna aquest dilluns amb el periodista musical Pep Blay, la cantant i actriu Elena Gadel i els nostres col·laboradors Pere Mas i Ana Boadas.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila manel machón núria ferré salvador cardús sebastià serrano tian riba xavier sardà 
Lunes, 10 de noviembre de 2014 • 11:35h.

Màrius Serra i Espartac Peran
Aquest dilluns comencem setmana a la localitat tarragonina de Creixell. L’Espartac, en Màrius i l’equip d’exteriors ens esperen per conèixer a fons la personalitat d’aquest lloc, que compta amb una de les unitats de rescat canina més potents de Catalunya, l’ONG K9. Viurem una autèntica  tarda "de gossos" envoltats de cans experts en rescat de persones (alguns d’ells han participat en els últimes grans catàstrofes internacionals).

A plató, farem el repàs previ de l’actualitat del dia i del cap de setmana amb Xavi Coral i els col·laboradors de la taula del dilluns, Sebastià Serrano, Pere Escobar, Núria Ferré, Carles Capdevila i Tian Riba.

I coincidint amb "la Setmana dels Horaris" (del 15 al 21 de setembre) també parlarem amb Fabián Mohedano, principal impulsor de la plataforma "Ara és l'hora", per conscienciar la societat catalana dels beneficis que ens aportaria un canvi dels hàbits horaris actuals. Informarem els nostres espectadors de quines accions es poden dur a terme per millorar la qualitat de vida a través dels canvis d’hàbits horaris.

I a partir d’aquest dilluns tornarà tota la màgia del programa "Oh happy day" al plató de DIVENDRES! Amb el periodista musical Pep Blay, tindrem la primera tertúlia de la temporada, sumant-hi la col·laboració d’Ana Boadas i Pere Mas, que ens porten els millors moments dels càstings que tot just han començat.

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas espartac peran fabián mohedano sebastià serrano xavi coral 
Domingo, 14 de septiembre de 2014 • 10:00h.

Xavi Coral i Espartac Peran
Ja som aquí! A partir d'avui dilluns, DIVENDRES, el magazín presentat per Xavi Coral i Espartac Peran, torna després de "La Riera" amb la seva fórmula d’èxit, que l’ha convertit en el programa de tarda més longeu de la història de TV3.

Encetem aquesta primera setmana seguint les noves aventures d’Espartac Peran arreu de Catalunya, al costat del seu fidel company l’escriptor Màrius Serra, que ens explicarà les peculiaritats del català que es parla als Prats de Rei.

A més a més, us proposarem rutes per conèixer l’entorn natural i la zona de l’Alta Anoia, i ens arribarem fins a l’observatori d’astronomia i astrologia de la localitat per explicar-vos diferents experiments meteorològics, com per exemple la manera de fabricar un núvol, entendre en què consisteix la pressió atmosfèrica i fins i tot crear un tornado artificial.

A plató, la tertúlia d’actualitat del dilluns analitzarà el més destacat del dia i del cap de setmana. Una tertúlia moderada per Xavi Coral amb els tertulians del dilluns: el professor Sebastià Serrano i els escriptors i periodistes Tian Riba, Núria Ferrer, Carles Capdevila i Pere Escobar.

I també parlarem amb la psicòloga Arantxa Coca del trastorn postvacances. Què hi ha de cert al voltant de la depressió que es pot agafar un cop s’acaben les vacances? Com ens afecta el cervell i el nostre comportament, el fet de tornar de vacances?

Us hi esperem! En directe, 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: arantxa coca espartac peran sebastià serrano tian riba xavi coral 
Lunes, 1 de septiembre de 2014 • 11:38h.

«« Primera | « Anterior | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Siguiente » | Última »»
[ Páginas: 4 / 26 ]