I Congrés Femení de Supervivències
Barcelona està d'enhorabona, ja que serà la primera ciutat del món en acollir un dels congressos més transgressors del moment, la primera edició del Congrés Femení de Supervivències. Un congrés que no té res envejar al Mobile World Congress o al Denim by Première Vision i que és capaç de prometre diversió en estat pur al seus assistents des del primer minut. Una cita en la que simplement els caldrà deixar-se emportar i gaudir de l'espectacle.

Del 2 al 13 de juliol el Teatre BARTS serà la seu d'aquest I Congrés Femení de Supervivències en el que es podran veure unes congressistes de primer nivell com Sílvia Abril, Mireia Portas, Anna Bertran i Carolina Noriega al capdavant de ponències d'allò més interessants. Elles seran les encarregades de posar aquest congrés en la primera posició dels congressos més divertits del món.

EL TERRAT i The Project davant la creixent demanda de seminaris i congressos a la ciutat de Barcelona presenten aquesta proposta que es troba dins la programació del GREC Festival de Barcelona. Aquesta primera edició del congrés té com a objectiu presentar una sèrie de ponències sobre les preocupacions universals de les dones (i indirectament dels homes).

El I Congrés Femení de Supervivències, dirigit per Reichel Delgado, és una cita ineludible en la que es presentaran les novetats en la investigació sobre la feina, la família, els homes i l'amistat. Una trobada que vol ensenyar als seus assistents com analitzar la personalitat dels companys de feina segons el tuppers que porten per dinar, com examinar el perfil d'un ex a Facebook i saber si les coses li van millor que a un mateix, com deixar a un cunyat sense arguments en el dinar dels diumenges o com fugir dels amics amb dret a més, per posar alguns exemples.

Amb aquesta co-producció EL TERRAT i The Project segueixen endavant la seva aliança que es va iniciar el passat 2012 a l'espai BARTS amb la programació de continguts de comèdia i el cicle de conferències INSTINT, entre d'altres projectes com el Festival de la Porta Ferrada.

I Congrés Femení de Supervivències
I Congrés Femení de Supervivències a:
The Project | Teatre BARTS | GREC Festival de Barcelona

@ElTerrat | @ElTerratTeatro | @TheProject | @BartsBcn

@SilviAbril | @AnnaBertran | @CarolinaNorieg | @MireiaPortas | @ReichelDelgado