Els Amics de les ArtsS'acaba una setmana de grans emocions a DIVENDRES. El telèfon no ha parat de sonar per resoldre l'enigma que ens proposa cada dia Mónica Monferrer, ahir Silvia Abril va capturar a un doble de Norman Bates entre el públic, i casi se'ns salten les llàgrimes amb la telepédia de Carles Sánchez, que ens va fer somiar desperts amb les grans remuntades històriques del FCB.

Per tranquil.litzar-nos una mica, avui us proposem una activitat senzilla i que podeu fer en la vostra pròpia casa: veure la tertúlia de "La Riera", amb els col.laboradors que més saben d'aquesta ficció: l'Espartac Peran, en Pere Mas, l'Ana Boadas, el Pep Anton i l'àvia de Catalunya, o el que és el mateix: l'àvia Remei.

I per seguir en estat zen, l'Anna Llacher ens porta un munt de bones idees per aprofitar el cap de setmana. Avui ha preparat una ruta asiàtica, propostes d'oci d'inspiració oriental per gaudir en occident.

I saludem al cap de setmana amb la música d'Els Amics de les Arts, que van treure disc fa pocs mesos amb aquesta delícia de single:Avui es pugen a l'escenari del DIVENDRES per mostrar-nos com sonen en directe. 

DIVENDRES, després de "La Riera", a Tv3.

[ "Els amics de les Arts" en "Divendres" ]