Avui és divendres, i com cada setmana, fem balanç de tot el que ha passat en "La Riera" amb els nostres tertulians Pep Anton Muñoz, l'avia Remei, David Balaguer, Ana Boadas i Pere Mas. Veurem una cosa insòlita durant el debat, perquè els experts en la sèrie li demanaran explicacions a Ignasi Guitar, el patriarca de la família. Per aquells que no seguiu la sèrie, i us feu una idea de la importància d'aquest esdeveniment, imagineu-vos que serà una cosa així com conèixer abans d'hora el que encara ha de dir el "fum negre" transformat en John Locke.

I les revelacions seguiran aquesta tarda amb la Mónica Monferrer, que ens dirà qui és l'afortunat guanyador del viatge a la illa de "Lost", dic de Lanzarote, entre els participants en el nostre concurs de "L'Enigma".

I amb l'Anna Llacher donarem un tomb pel llunyà orient sense sortir de Barcelona. Anirem al Japó, a la Xina i com no, a la Índia, amb una representació en directe dels grans musicals de Bollywood com aquest:DIVENDRES, un programa que balla a ritme de punjabi. 16:30h. Tv3.

[ Un "Divendres" de islas y revelaciones ]

En: Divendres Tv3 
Tags: anna llacher david balaguer ignasi guitar mónica monferrer pep a. muñoz pere mas 
Viernes, 7 de mayo de 2010 • 00:04h.

Els Amics de les ArtsS'acaba una setmana de grans emocions a DIVENDRES. El telèfon no ha parat de sonar per resoldre l'enigma que ens proposa cada dia Mónica Monferrer, ahir Silvia Abril va capturar a un doble de Norman Bates entre el públic, i casi se'ns salten les llàgrimes amb la telepédia de Carles Sánchez, que ens va fer somiar desperts amb les grans remuntades històriques del FCB.

Per tranquil.litzar-nos una mica, avui us proposem una activitat senzilla i que podeu fer en la vostra pròpia casa: veure la tertúlia de "La Riera", amb els col.laboradors que més saben d'aquesta ficció: l'Espartac Peran, en Pere Mas, l'Ana Boadas, el Pep Anton i l'àvia de Catalunya, o el que és el mateix: l'àvia Remei.

I per seguir en estat zen, l'Anna Llacher ens porta un munt de bones idees per aprofitar el cap de setmana. Avui ha preparat una ruta asiàtica, propostes d'oci d'inspiració oriental per gaudir en occident.

I saludem al cap de setmana amb la música d'Els Amics de les Arts, que van treure disc fa pocs mesos amb aquesta delícia de single:Avui es pugen a l'escenari del DIVENDRES per mostrar-nos com sonen en directe. 

DIVENDRES, després de "La Riera", a Tv3.

[ "Els amics de les Arts" en "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas anna llacher carles sánchez els amics de les arts mónica monferrer pep a. muñoz pere mas silvia abril 
Viernes, 30 de abril de 2010 • 00:06h.

BarçaEl Barça torna a ser un dels temes principals d'aquesta setmana a DIVENDRES. Avui tenim al plató al Pere Escobar, amb qui repassarem les claus d'un partit de futbol èpic: el del Barça-Madrid del proper dissabte. També rebrem al Berto Romero, a qui li fascina l'èpica com al que més, sobretot l'èpica amb la que molts crítics de la tele es prenen el seu ofici quan arriben les vacances.

Des de Vielha, l'Espartac Peran ha organitzat un simulacre de rescat amb l'ajuda dels bombers, i també us ensenyarem un ball que podreu utilitzar per a ballar la cançó de l'estiu, el ball del "tricoter".

I amb la guapíssima Mónica Monferrer continuem jugant als enigmes. Cada setmana regalem viatges per a dues persones a alguna ciutat d'Europa!

És temps de DIVENDRES, a les 16:30h. a Tv3.

[ Barça, épica y "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: barça berto romero mónica monferrer pere escobar 
Miércoles, 7 de abril de 2010 • 00:06h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]