Margalida GrimaltUs presentem un dels motius pels quals hauríeu de seguir la tertúlia de la sèrie "La Riera" a DV. Aquí teniu a la Mireia, la filla del matrimoni Flaquer -paper que interpreta l'actriu Margalida Grimalt-. Avui repassarem els seus moments pujats de to a la sèrie, i aprofundirem en la personalitat d'un dels personatges que més han sacsat els sentiments dels espectadors. Serà un viatge d'anada i tornada al costat de David Balaguer, l'Àvia Remei, Pep Anton Muñoz, Ana Boadas i Pere Mas, en el qual descobrirem les obsessions i les baixes passions que enfosqueixen el perfil psicològic d'aquesta noia angelical.

Aquesta tarda també organitzem una altra tertúlia, però en aquesta ocasió allunyada del món de la ficció. Parlarem del final de la campanya electoral catalana amb periodistes de diferents mitjans, que aportaran el seu punt de vista respecte al festival polític-mediàtic que vivim aquests dies.

I seguirem pujant la temperatura en el plató, escalfant motors de cara al clàssic Barça – Madrid d'aquest dilluns. Ho farem al costat de Lluís Canut i Verónica Sanz.

Feliç DIVENDRES a tothom. 16:35h. Tv3.

[ La obsesión de Mireia ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer la riera lluís canut margalida grimalt pep a. muñoz pere mas verónica sanz 
Viernes, 26 de noviembre de 2010 • 00:01h.