Carlos Latre-Yes, we SpainHi ha gent amb doble personalitat, gent amb personalitat múltiple i després tenim Carlos Latre. "Yes, we spain" és el títol del nou espectacle d'un actor que compta amb el registre més extens d'imitacions d'aquest país. Carlos Latre dóna vida, ell solet, a 74 personatges diferents en una hora i mitja d'espectacle. Des de Rafa Nadal a membres de la família real, passant per Tamara Falcó, Carmen Martínez-Bordiu o Nati Abascal. Una bogeria que podrem veure aquests dies al Teatre Coliseum de Barcelona, i aquesta tarda en tindrem un fragment com a bestreta al plató de DIVENDRES.

Però Latre no és l'únic actor que rebem avui. També ens visita Toni Muñoz (el Ferran de "La Riera"). Ens acompanya a la tertúlia amb els habituals David Balaguer, l'àvia Remei, Pep Anton Muñoz, Pere Mas i Ana Boadas. Amb ell parlarem sobre l'estat de la "pesca de solteres" al qual s'ha aventurat com a  intrèpid llop de mar.

I com que avui és divendres 13, entrem en un terreny pantanós amb l'amic del món paranormal Josep Guijarro, que ens parlarà de les supersticions més curioses i inquietants que perviuen a la cultura popular.

DIVENDRES. 16:40h. Tv3.

[ Yes, we "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas carlos latre david balaguer josep guijarro la riera pep a. muñoz pere mas toni muñoz 
Viernes, 13 de mayo de 2011 • 00:30h.