Espartac Peran i Xavi CoralDeixem enrere el 2011 i comencem nou any a DIVENDRES, carregats de bons propòsits i d'un munt d'hores d'entreteniment, dins i fora del plató. Espartac Peran continua ensenyant-nos les meravelles que es troba en els seus viatges per Catalunya.

Aquesta setmana comencem a la comarca del Ripollès, a la població de Ribes de Freser, lloc on se celebra cada any la més important competició mundial d'habilitats de gossos pastors. No importa que l'Espartac se'n vagi molt lluny, perquè, igual que el Quixot, sempre l'acompanya el seu Sancho Panza particular, el mag del llenguatge Màrius Serra. Avui coneixerem les particularitats del català que es parla en aquestes llars en la seva secció "Paraules en ruta".

Al programa d'aquesta tarda també ens acompanyen els actors Jordi Martinez, Marc Cartés i Núria Gago per parlar amb Xavi Coral de la nova sèrie de detectius que presenta Tv3: "Kubala, Moreno i Manchón".

I prendrem el pols de la retòrica, després de Nadal, dels nostres col.laboradors a la tertúlia dels dilluns: Núria Farré, Pere Escobar, Carles Capdevila, Lidia Heredia i Gonzalo Bernardos. L'altra cara de les notícies del dia.

Torna DIVENDRES. En directe, a les 16:40, a Tv3. Us hi esperem.

[ A partir del lunes 9 de enero vuelve "Divendres", por las tardes en Tv3 ]