Nuria Gago
Hoy EN EL AIRE, la actriz y ahora también escritora Nuria Gago, viene a presentarnos su novela "Cuando volvamos a casa".

Einstein dijo "El aprendizaje es experiencia, todo lo demás es información", pero eso a Javier Coronas le importa un pepino, porque asegura que nos va contar las frases menos célebres de las mayores celebridades.

Y Andreu ya lo vino anunciando, pero no le creíamos... De la fábrica de juegos reunidos EN EL AIRE y después de "Words", llega "Works", el juego de las profesiones.

¿Qué ocurrirá "Cuando volvamos a casa" y por qué Nuria Gago nos deja con el intríngulis? Si las frases no celebres son mejores que las célebres ¿por qué no son célebres? ¿Tienen que empezar todos los juegos por W?

(Casi) Todas las respuestas el miércoles, 6 de mayo, en EN EL AIRE con Andreu Buenafuente, a partir de medianoche, en laSexta.

EN EL AIRE en: enelaireconandreubuenafuente.com

En: En El Aire laSexta 
Tags: andreu buenafuente berto romero javier coronas núria gago 
Miércoles, 6 de mayo de 2015 • 01:00h.

Kubala, Moreno y Manchón
Aquest dimecres, el plató de DIVENDRES acollirà l’estrena de la tercera temporada de la sèrie de detectius de més éxit de Tv3 "Kubala, Moreno i Manchón". Amb els actors protagonistes Núria Gago, Marc Cartes i Jordi Martínez coneixerem les novetats d’aquesta nova etapa, on no només torna a la pantalla l’agencia de detectius, sinó que també  es podran seguir noves aventures en una novel·la gràfica.

Des de Sant Andreu de la Barca ens lleparem els dits cuinant conill rostit amb orellanes, figues seques i cireres, el plat oficial d’aquesta localitat. Parlem de les propietats de la carn de conill i de com cuinar-lo amb la Doctora Folch i la Carme Ruscalleda. A més a més, la doctora ens ho explicarà tot sobre el colesterol.

Com sempre, obrirem el programa amb el repàs de l’actualitat amb Manuel Cuyàs, Sílvia Soler, Francesc Romeu, Marina Llansana, Rafel Nadal i Tian Riba.

No hi falteu! Les tardes de Tv3 són tardes de DIVENDRES. En directe, 16:40h.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: carme ruscalleda doctora folch jordi martinez marc cartes núria gago 
Martes, 18 de febrero de 2014 • 18:25h.

Espartac Peran i Xavi CoralDeixem enrere el 2011 i comencem nou any a DIVENDRES, carregats de bons propòsits i d'un munt d'hores d'entreteniment, dins i fora del plató. Espartac Peran continua ensenyant-nos les meravelles que es troba en els seus viatges per Catalunya.

Aquesta setmana comencem a la comarca del Ripollès, a la població de Ribes de Freser, lloc on se celebra cada any la més important competició mundial d'habilitats de gossos pastors. No importa que l'Espartac se'n vagi molt lluny, perquè, igual que el Quixot, sempre l'acompanya el seu Sancho Panza particular, el mag del llenguatge Màrius Serra. Avui coneixerem les particularitats del català que es parla en aquestes llars en la seva secció "Paraules en ruta".

Al programa d'aquesta tarda també ens acompanyen els actors Jordi Martinez, Marc Cartés i Núria Gago per parlar amb Xavi Coral de la nova sèrie de detectius que presenta Tv3: "Kubala, Moreno i Manchón".

I prendrem el pols de la retòrica, després de Nadal, dels nostres col.laboradors a la tertúlia dels dilluns: Núria Farré, Pere Escobar, Carles Capdevila, Lidia Heredia i Gonzalo Bernardos. L'altra cara de les notícies del dia.

Torna DIVENDRES. En directe, a les 16:40, a Tv3. Us hi esperem.

[ A partir del lunes 9 de enero vuelve "Divendres", por las tardes en Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: carles capdevila gonzalo bernardos jordi martinez lidia heredia marc cortés màrius serra núria farré núria gago pere escobar 
Sábado, 7 de enero de 2012 • 10:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]