'Divendres'
Per a un serieaddicte, el pitjor moment de la setmana és quan s'acaba el capítol de la seva telesèrie favorita i ha d'esperar fins a la setmana vinent per saber quin serà el desenllaç. A DIVENDRES hem creat una plataforma d'ajuda per als seguidors de la sèrie de "La Riera", perquè puguin suportar més bé l'espera fins a l'episodi següent.

La nostra tertúlia dels divendres, conduïda per Espartac Peran i amb la participació estel.lar de David Balaguer, l'àvia Remei, Enric Majó, Pere Mas i Ana Boadas, avança molts dels esdeveniments clau de la setmana vinent a la sèrie, perquè els addictes a "La Riera" trobin sentit a l'existència, mentre continuen amb les seves vides a l'espera de més episodis.

Amb el Carnestoltes molt a la vora, a DIVENDRES també hem volgut dedicar un espai del programa d'aquesta tarda a parlar de la festa de les disfresses. Com s'ha de celebrar el Carnestoltes? Què passa amb aquells que no els fa gaire gràcia disfressar-se? També tenen dret a divertir-se? I amb els que van tot l'any disfressats? Què els passa quan van a un ball de màscares? De totes aquestes qüestions al voltant del Carnestoltes, en parlarem amb un trio que farien tremolar Rio de Janeiro: Pilarín Bayés, Jaume Sobrequés i Joan Pera.

I per començar el cap de setmana amb bon ritme, rebrem la cantant Monica Green, novaiorquesa establerta a Barcelona. La seva veu, potent, s'ha passejat per un munt de sales del nostre país. Parlarem de la seva trajectòria professional i retrem un petit homenatge a una veu meravellosa que s'acaba d'apagar: la de la cantant Withney Houston.

Us esperem en directe, a les 16:30h, a Tv3.

[ Serieadictos, carnaval y la música de Monica Green, hoy en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer enric majó jaume sobrequés joan pera monica green pere mas pilarín bayés 
Viernes, 17 de febrero de 2012 • 00:23h.