'Divendres'
Per a un serieaddicte, el pitjor moment de la setmana és quan s'acaba el capítol de la seva telesèrie favorita i ha d'esperar fins a la setmana vinent per saber quin serà el desenllaç. A DIVENDRES hem creat una plataforma d'ajuda per als seguidors de la sèrie de "La Riera", perquè puguin suportar més bé l'espera fins a l'episodi següent.

La nostra tertúlia dels divendres, conduïda per Espartac Peran i amb la participació estel.lar de David Balaguer, l'àvia Remei, Enric Majó, Pere Mas i Ana Boadas, avança molts dels esdeveniments clau de la setmana vinent a la sèrie, perquè els addictes a "La Riera" trobin sentit a l'existència, mentre continuen amb les seves vides a l'espera de més episodis.

Amb el Carnestoltes molt a la vora, a DIVENDRES també hem volgut dedicar un espai del programa d'aquesta tarda a parlar de la festa de les disfresses. Com s'ha de celebrar el Carnestoltes? Què passa amb aquells que no els fa gaire gràcia disfressar-se? També tenen dret a divertir-se? I amb els que van tot l'any disfressats? Què els passa quan van a un ball de màscares? De totes aquestes qüestions al voltant del Carnestoltes, en parlarem amb un trio que farien tremolar Rio de Janeiro: Pilarín Bayés, Jaume Sobrequés i Joan Pera.

I per començar el cap de setmana amb bon ritme, rebrem la cantant Monica Green, novaiorquesa establerta a Barcelona. La seva veu, potent, s'ha passejat per un munt de sales del nostre país. Parlarem de la seva trajectòria professional i retrem un petit homenatge a una veu meravellosa que s'acaba d'apagar: la de la cantant Withney Houston.

Us esperem en directe, a les 16:30h, a Tv3.

[ Serieadictos, carnaval y la música de Monica Green, hoy en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer enric majó jaume sobrequés joan pera monica green pere mas pilarín bayés 
Viernes, 17 de febrero de 2012 • 00:23h.

'Divendres'
Para un serie adicto, el peor momento de la semana es cuando se acaba el capítulo de su teleserie favorita y tiene que esperar hasta la semana que viene para conocer cuál será el desenlace. En DIVENDRES hemos creado una plataforma de ayuda para los seguidores de la serie de "La Riera", para que puedan llevar mejor la espera hasta el siguiente episodio.

Nuestra tertúlia de los viernes, conducida por Espartac Peran, y con la participación estelar de David Balaguer, la abuela Remei, Enric Majó, Pere Mas y Ana Boadas, avanza muchos de los acontecimientos clave de la próxima semana, para que los adictos a "La Riera" encuentren sentido a la existencia, mientras siguen con sus vidas a la espera más episodios.

Con el carnaval a la vuelta de la esquina, en DIVENDRES también hemos querido dedicar un espacio del programa de esta tarde, para hablar de la fiesta de los disfraces. ¿Cómo se debe celebrar el carnaval? ¿Qué ocurre con aquellos a los que disfrazarse no les hace demasiado gracia? ¿También tiene derecho a divertirse? ¿Y con los que se pasan todo el año disfrazados? ¿Qué ocurre con ellos en un baile de máscaras? De todas estas cuestiones carnavalescas, hablaremos junto a un trío que harían temblar los cimientos del carnaval de Río de Janeiro: Pilarín Bayés, Jaume Sobrequès y Joan Pera.

Y para empezar el fin de semana con buen ritmo, recibiremos a la cantante Monica Green, neoyorquina afincada en Barcelona, su potente voz se ha paseado por un montón de salas de nuestro país. Hablaremos de su trayectoria profesional y le rendiremos un pequeño homenaje a una voz maravillosa que acaba de apagarse, la de la cantante Withney Houston.

Os esperamos en directo a las 16:30h., en Tv3.
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer enric majó jaume sobrequés joan pera monica green pere mas pilarín bayés 
Viernes, 17 de febrero de 2012 • 00:23h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]