Xavier Sala i Martín"Que la ministra d'ocupació s'anomeni Fátima em sembla adequat: el problema de l'atur a Espanya requereix un miracle... De fet, el preocupant és que el ministre d'hisenda no es digui Lourdes". Torna al magazin DIVENDRES l'economista Xavier Sala i Martín per aportar la seva visió sobre la situació dels mercats. El catedràtic es tot un veterà col.laborant al nostre programa, i si esteu d'acord amb la frase que obre aquesta noticia, en trobareu molt més material al seu perfil de Twitter (@XSalaimartin).

Avui també convoquem nou "Derbi de variants": quin és el millor registre de la llengua catalana per declarar-se? Ho jutjarà Màrius Serra, mentre que Ramon Molins defensarà el lleidatà; Màbel Martí, el valencià; Montse Palau, el tarragoní; Quim Masferrer, el gironí; Queta Karmany, el mallorquí, i Enric Gomà, el barceloní.

I ja tenim Sant Jordi a la cantonada, així doncs les roses en seran protagonistes: des de Caldes de Malavella us parlarem de les roses i de com fer-les servir per decorar.

Amb Espartac Peran i Xavi Coral, cada dia fem un DIVENDRES. En directe a les 16:40h., a Tv3.

[ Clase de economía con el profesor Xavier Sala i Martín en "Divendres" ]