Espartac PeranComencem la setmana a DIVENDRES enviant l'Espartac Peran a la població de Castellar del Vallès. Són diverses les qüestions que ens han sorgit, un cop hem arribat a aquesta magnífica localitat de la comarca del Vallès Occidental. Per començar: Per què aquí de les mongetes blanques se'n diu "ganxets"? A què es refereixen la gent de Castellar del Vallès quan parlen d'anar a menjar un "codonyac"? Resoldrem aquestes i altres qüestions lingüístiques al costat de l'escriptor Màrius Serra, que un dilluns més torna amb la seva secció "Paraules en ruta", per descobrir el significat d'expressions i vocables específics de cada zona que visitem.

A plató, Xavi Coral entrevistarà el doctor Antoni Trilla, epidemiòleg i cap del Servei de Medicina Preventiva de l'Hospital Clínic de Barcelona. Coneixerem més a fons les fases en què s'estructura l'eradicació d'una epidèmia vírica, i concretament ens centrarem en els refredats, epidèmia que torna any rere any i que podem prevenir seguint uns senzills consells.

Els nois del Cor de Sant Esteve de Castellar del Vallès ens delectaran amb una versió molt especial de la sintonia del programa, i comentarem tota l'actualitat del dia i del cap de setmana amb els nostres tertulians dels dilluns: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Pere Escobar, Agustí Esteve i Tian Riba. Avui amb la col.laboració especial d'Enric Calpena.

En directe, 16:30h., a Tv3.

[ Esta semana, es "Divendres" en Castellar del Vallés ]