David BisbalDesprés d'un concert únic i irrepetible al Royal Albert Hall de Londres, que s'ha transformat en un àlbum guanyador d'un Premi Grammy i Triple Disc de Platí a Espanya, David Bisbal continua dalt de tot, i ho seguirà petant durant aquest 2013, amb una espectacular gira mundial pels Estats Units i el Canadà. Però abans d'entrar en tota aquesta voràgine, Bisbal s'ha recordat de nosaltres i dilluns a la tarda el tindrem al plató de DIVENDRES, per sotmetre'l al qüestionari que ha preparat la nostra col.laboradora Ana Boadas. A més, sabrem més detalls de la seva actuació el 2 de febrer al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Aquesta setmana l'Espartac i l'equip d'exteriors es traslladen a Rubí, població del Vallès Occidental, on ens espera Màrius Serra. Al costat de la seva inseparable pissarra de professor, ens guiarà a través de les peculiaritats del català que es parla en aquesta localitat.

I també visitarem Confeccions Juanita, una merceria de tota la vida de Rubí. La seva propietària, la senyora Juanita, és molt popular a la ciutat. Recordarem com han evolucionat els productes de les merceries a través d'un viatge carregat de connotacions retro i vintage.

Posarem tota l'actualitat del dia i del cap de setmana sobre la taula de la nostra tertúlia dels dilluns, amb Sebastià Serrano, Núria Ferré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Tian Riba.

16:40h. a Tv3.

[ David Bisbal visita el plató de "Divendres". 16:40h., en Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas carles capdevila david bisbal núria farré pere escobar sebastià serrano tian riba 
Lunes, 21 de enero de 2013 • 00:00h.