Aquest divendres sabrem tota l'actualitat teatral de l'agenda cultural d'Ana Boadas, que ens destacarà alguns dels muntatges de la cartellera actual, com per exemple "Els nostres tigres beuen llet". Veurem la manera de treballar a l'escenari de l'Albert Espinosa amb Mikel Iglesias (l'Ignasi a "Polseres vermelles"), Daniel Sicart (el Jofre a "La Riera") i Jaume Madaula (el Dani a "La Riera"). També entrevistem l'actriu Vicky Peña, "El Diccionario", que ens explicarà com veu la situació del teatre ara mateix a Catalunya, quatre mesos després de la pujada de l'IVA. L'Ana Boadas també ens donarà detalls de l'adaptació teatral d'Abel Folk de "Sí, 1r ministre", basada en la famosa sèrie britànica.

Una setmana més, torna la tertúlia de "La Riera", amb l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Mercè Comes. En aquesta ocasió ens visita l'actor Lolo Herrero (l'Enric Batea a la sèrie). Per fi hem conegut l'Aurora, la mare biològica de la Mireia... és tal i com ens esperàvem? S'atrevirà la Mireia a conéixer-la? Mirarem d'entendre els motius que fan que la Mireia s'ho pensi tant abans de donar el pas. També analitzarem les amenaces de la setmana, les del Nil al casino però també les que està rebent la Sònia... en Víctor anirà més lluny? Han de patir l'Ernest i la Sònia per l'Ariadna? I atenció també a la bufetada que li ha clavat la Mercè a l'Andrea, no ha estat l'única de la Riera però... repassarem algunes de les bufetades més sonades de la sèrie.

I el nostre expert favorit en bones maneres, Marc Giró, tornarà una setmana més per obrir-nos els ulls amb relació a l'art de la bona educació, amb petits consells per fer més agradable la convivència entre les persones.
En directe, cada tarda fem DIVENDRES (16:40h.), amb Xavi Coral i Espartac Peran.

[ Tertulia de "La Riera" y la agenda cultural de Ana Boadas en "Divendres", 16:40h. Tv3 ]