'Pulseres vermelles'L'arrencada de la segona temporada va reunir al voltant del televisor més de 842.000 espectadors que esperaven impacients retrobar-se amb el Lleó, el Jordi, el Toni, el Roc, la Cristina... Els "Polseres vermelles" han tornat i estan decidits a no fer cap pas enrere, malgrat les dificultats que els depara el destí. La sèrie d'Albert Espinosa ha connectat amb el públic gràcies a la història d'uns nois que els ha tocat enfrontar-se diàriament a la vida darrere les parets d'un hospital. Aquesta tarda, el plató de DIVENDRES rep els actors de la sèrie Alex Monner, Laia Costa i Mikel Iglesias, per parlar de les principals trames d'aquesta segona temporada al costat de la nostra col.laboradora Ana Boadas.

Durant les connexions amb Espartac Peran des de Vidreres, seguirem la "ruta de la botifarra", de la mà de la xef Carme Ruscalleda i d'alguns carnissers locals. Coneixerem les diferents especialitats artesanals de botifarra negra, blanca, d'ou, dolça, de bolets, etc., i donarem algunes idees per cuinar-la de manera original.

Aquest dimarts també tenim una cita amb la nostra nutricionista de capçalera, la doctora Montse Folch. A Vidreres hi ha la fàbrica d'una important marca de llet. Coneixerem les seves propietats nutritives, problemes i solucions amb relació a la intolerància a la lactosa i moltes altres dades que val la pena tenir en compte.

La tertúlia d'actualitat comptarà amb la participació de Rafael Nadal, Salvador Cardús, Marina Llansana, Antonio Franco, Pere Mas i Tian Riba.

I abans de marxar, gaudirem del directe d'Andreu Rifé interpretant el tema Fil de llum", inclòs en la banda sonora de "Polseres vermelles".

16:40h., Tv3.

[ Los "Pulseras Rojas" visitan "Divendres", 16:40h. Tv3 ]
Aquest divendres sabrem tota l'actualitat teatral de l'agenda cultural d'Ana Boadas, que ens destacarà alguns dels muntatges de la cartellera actual, com per exemple "Els nostres tigres beuen llet". Veurem la manera de treballar a l'escenari de l'Albert Espinosa amb Mikel Iglesias (l'Ignasi a "Polseres vermelles"), Daniel Sicart (el Jofre a "La Riera") i Jaume Madaula (el Dani a "La Riera"). També entrevistem l'actriu Vicky Peña, "El Diccionario", que ens explicarà com veu la situació del teatre ara mateix a Catalunya, quatre mesos després de la pujada de l'IVA. L'Ana Boadas també ens donarà detalls de l'adaptació teatral d'Abel Folk de "Sí, 1r ministre", basada en la famosa sèrie britànica.

Una setmana més, torna la tertúlia de "La Riera", amb l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Mercè Comes. En aquesta ocasió ens visita l'actor Lolo Herrero (l'Enric Batea a la sèrie). Per fi hem conegut l'Aurora, la mare biològica de la Mireia... és tal i com ens esperàvem? S'atrevirà la Mireia a conéixer-la? Mirarem d'entendre els motius que fan que la Mireia s'ho pensi tant abans de donar el pas. També analitzarem les amenaces de la setmana, les del Nil al casino però també les que està rebent la Sònia... en Víctor anirà més lluny? Han de patir l'Ernest i la Sònia per l'Ariadna? I atenció també a la bufetada que li ha clavat la Mercè a l'Andrea, no ha estat l'única de la Riera però... repassarem algunes de les bufetades més sonades de la sèrie.

I el nostre expert favorit en bones maneres, Marc Giró, tornarà una setmana més per obrir-nos els ulls amb relació a l'art de la bona educació, amb petits consells per fer més agradable la convivència entre les persones.
En directe, cada tarda fem DIVENDRES (16:40h.), amb Xavi Coral i Espartac Peran.

[ Tertulia de "La Riera" y la agenda cultural de Ana Boadas en "Divendres", 16:40h. Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: albert espinosa ana boadas daniel sicart david balaguer jaume madaula la riera marc giró mercè comes mikel iglesias pere mas 
Viernes, 25 de enero de 2013 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]