El destí del Mauri
Avui hem convidat a la tertúlia de "La riera" l'actor Francesc Lucchetti, el nostre estimat Mauri. Els esdeveniments es precipiten en el capítol d'avui de la sèrie, i l'apoteòsic destí del Mauri es revelarà de manera vertiginosa davant de tot Catalunya. Pot ser que molts seguidors de la sèrie no estiguin preparats per a tot el que els caurà a sobre, i per això hem organitzat una tertúlia especial, en què donarem sobretot respostes, amb els nostres col.laboradors David Balaguer, l'àvia Remei, Pep Anton Muñoz, Ana Boadas i Pere Mas, les persones que més control tenen de la sèrie de tot el país.

I davant la imminent arribada dels carnavals, a DIVENDRES hem volgut muntar una taula de debat que giri al voltant de la qüestió següent: de debò li agrada a tothom el Carnestoltes? Hi tindrem persones favorables a viure uns quants dies al ritme esbojarrat de les disfresses (La Maña i Toni Albà) i altres tertulians que aposten per una vida lliure de purpurina i brometes (Francina Díaz i Tian Riba).

Tot això i molt més, aquesta tarda, pels volts de les 16:40h., en directe, des de Tv3.

[ El destino de Mauri ]

En: Divendres Tv3 
Tags: carnavales francesc lucchetti la maña la riera tertúlias toni albà 
Viernes, 4 de marzo de 2011 • 09:23h.

Francesc LucchettiCom cada divendres repassarem la setmana a "La Riera", avui amb la presència de l'actor Francesc Lucchetti, que fa el personatge del Mauri. Pels que no seguiu la sèrie, us direm que en Mauri és el primer personatge pederasta que apareix en una sèrie de Tv3, i tot just acaba d'arribar ara d'un llarg viatge. El primer que ha fet només aterrar és passar pel plató de DIVENDRES... Li preguntarem sobre el seu comportament bipolar: per què ara està agressiu?, ve a fer la guerra?, està intentant fer xantatge a la família? En definitiva, un drama que com no pot ser d'una altra manera, tractaran amb bon humor els nostres tertulians habituals l'Àvia Remei, el Pep Anton Muñoz, el David Balaguer, en Pere Mas i l'Ana Boadas.

I ja ens trobem en plena campanya electoral, i al programa revisarem eslògans i cartells electorals amb Toni Aira, periodista i doctor en comunicació. També reviurem amb Manel Lucas els millors esquetxos de "Polònia" protagonitzats pels candidats electorals, i parlarem amb la formació musical Les Luthiers, que estrenen espectacle a Barcelona.

Avui és DIVENDRES al quadrat. 16:35h. Tv3.

[ Mauri tiene un secreto ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer francesc lucchetti la riera les luthiers manel lucas pep a. muñoz pere mas toni aira 
Viernes, 12 de noviembre de 2010 • 00:17h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]