Dècim de loteriaAvui tenim per endavant un DIVENDRES ple de grans emocions. Per començar, coneixerem el guanyador dels 100 euros en dècims de loteria del número 12.433, que sortejarem davant notari. Si heu participat, molta atenció!, perquè, si us truquem, caldrà estar mirant el programa per adjudicar-se el premi! I segons la numeróloga que ens va visitar fa uns dies, hi han moltes opcions de que aquest sigui un número guanyador...

Com cada divendres repassarem els moments àlgids que s'han viscut aquesta setmana a "La Riera", i amb uns experts en futbol de la talla d'en Lluís Canut, Quique Guasch, David Balaguer i Manel Lucas començarem a escalfar motors de cara al derbi Espanyol–Barça d'aquest cap de setmana.

Aquesta tarda també ens visita en Santi Millán, per conèixer els detalls de la seva darrera pel.lícula "Bruc". Aquí us deixem un petit tast:[ Tu puedes ser millonario con DV ]

En: Divendres Tv3 
Tags: david balaguer la riera lluís canut manel lucas quique guasch santi millán 
Viernes, 17 de diciembre de 2010 • 00:07h.

Francesc LucchettiCom cada divendres repassarem la setmana a "La Riera", avui amb la presència de l'actor Francesc Lucchetti, que fa el personatge del Mauri. Pels que no seguiu la sèrie, us direm que en Mauri és el primer personatge pederasta que apareix en una sèrie de Tv3, i tot just acaba d'arribar ara d'un llarg viatge. El primer que ha fet només aterrar és passar pel plató de DIVENDRES... Li preguntarem sobre el seu comportament bipolar: per què ara està agressiu?, ve a fer la guerra?, està intentant fer xantatge a la família? En definitiva, un drama que com no pot ser d'una altra manera, tractaran amb bon humor els nostres tertulians habituals l'Àvia Remei, el Pep Anton Muñoz, el David Balaguer, en Pere Mas i l'Ana Boadas.

I ja ens trobem en plena campanya electoral, i al programa revisarem eslògans i cartells electorals amb Toni Aira, periodista i doctor en comunicació. També reviurem amb Manel Lucas els millors esquetxos de "Polònia" protagonitzats pels candidats electorals, i parlarem amb la formació musical Les Luthiers, que estrenen espectacle a Barcelona.

Avui és DIVENDRES al quadrat. 16:35h. Tv3.

[ Mauri tiene un secreto ]

En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer francesc lucchetti la riera les luthiers manel lucas pep a. muñoz pere mas toni aira 
Viernes, 12 de noviembre de 2010 • 00:17h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]