'Com som'
La tertúlia interactiva de "La Riera" torna a DIVENDRES amb una llarga llista d’escenes avançades i noves pistes sobre el destí dels personatges de la sèrie. Amb Espartac Peran, els comentaris de tots els espectadors que enriqueixen la tertúlia amb la seva participació a les xarxes socials i els tertulians a taula: l’àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas, Fermí Fernàndez i Ana Boadas.

També torna Mònica Terribas amb la seva secció "Cita amb la Terribas". Repassarem l’actualitat de la setmana a partir d’algunes de les frases més destacades de l’actualitat política.

Un altre habitual del divendres, l’expert en bon gust i elegància Marc Giró, torna amb una classe magistral de bona educació. Parlarem de com donar i rebre regals amb elegància.

I amb Toni Clapés coneixerem el nou programa de TV3 "Com som", un sorprenent programa concurs que ens dirà com som els catalans en diverses aspectes de la vida. Un concurs divertit, amb debat, dades, polèmica, emoció i humor. Comptarem amb la presència dels seus col·laboradors, Màbel Martí, Xavier Grasset i Pep Plaza.

Us hi esperem! A les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: espartac peran màbel martí marc giró mònica terribas pep plaza toni clapés xavier grasset 
Viernes, 30 de enero de 2015 • 00:15h.

Xavier Sala i MartínAquest dijous torna a DIVENDRES una nova edició de la taula d'actualitat en clau financera, amb el catedràtic en economia Xavier Sala i Martín. Amb el professor català de la Universitat de Columbia de Nova York , coneixerem les últimes notícies econòmiques, amb l'objectiu d'entendre millor la dificil situació econòmica actual.

L'emprenedoria i els negocis tindran la seva part protagonista en aquest programa, amb el jove Pau Garcia-Milà, que ens mostrarà algunes iniciatives empresarials que parteixen de bones idees "made in Catalunya". En aquesta ocasió coneixerem un hotel a Collserola que té el 99% de treballadors amb discapacitat intel·lectual, una empresa que ha dissenyat els nous fars del segle XXI, i des de Terrassa una idea genial: bosses fetes amb material reciclat i amb una llum led a l'interior.

Durant el nostre darrer dia a Vila-seca, repassem les nadales més populars amb Marc Parrot i dues de les corals del Conservatori Municipal de Música de Vila-seca, una de les institucions més importants de la localitat. I amb el periodista Xavier Grasset coneixerem els indrets que no ens podem perdre quan visitem aquesta localitat del Tarragonès.

Amb Xavi Coral i Espartac Peran fem un DIVENDRES cada tarda en directe. A les 16:40h., en Tv3.

[ Actualidad económica con el catedrático Xavier Sala i Martín, en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: pau garcia-milà xavier grasset xavier sala i martín 
Jueves, 13 de diciembre de 2012 • 00:00h.

RouraAquesta setmana, Espartac Peran i el nostre equip d'exteriors s'han traslladat al municipi de Canet de Mar, una localitat també coneguda com la "Florència del Modernisme", a causa de la gran quantitat d'edificis d'aquest estil que trobem per metre quadrat. Ens endinsarem a la casa Roura, pedra angular d'aquest estil arquitectònic, per viatjar fins al segle XIX i rememorar en cadascun dels racons d'aquest palauet aquella edat d'or. L'escriptor Màrius Serra també ens acompanyarà en aquest viatge a través del temps i la memòria... lingüística, amb una nova edició de les seves "Paraules en ruta".

I després de la primera trobada entre Artur Mas i Zapatero en el dia d'avui, a plató debatrem un altre tema etern: Com són les relacions entre el Govern central i la Generalitat? S'entenen catalans i madrilenys? Per parlar d'això tindrem amb nosaltres uns col.laboradors que han desenvolupat part de la seva carrera professional a la capital d'Espanya: Xavier Grasset, Sebastià Serrrano, Carles Torras i Joan Carles Peris.

DIVENDRES, cada tarda després de "La Riera" a Tv3.

[ Tota la setmana és "Divendres" a Canet de Mar ]

En: Divendres Tv3 
Tags: carles torras joan carles peris màrius serra sebastià serrano xavier grasset 
Domingo, 6 de febrero de 2011 • 23:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]