DivendresAcabem la setmana amb la tertúlia de "La Riera", acompanyats dels nostres experts en la sèrie: Enric Majó, David Balaguer, l'àvia Remei, Ana Boadas i Pere Mas. Avui tenim un personatge que ha arribat directe des de Mèxic a "La Riera": es tracta de la Judit (l'actriu Laura Conejero). Parlarem de les disputes a la cuina i del control que ha establert la Mercè a Can Riera. També estudiarem els debats interns i les ofertes laborals del Lluís i de la Sònia.

Aquesta tarda començarem la nova secció "Què és temporada?", en què farem un recorregut pels productes del temps que podem incloure a la nostra dieta per continuar fent una vida sana.

I la guinda de la tarda la posarà l'humorista Ramon, amb qui començarem el cap de setmana partint-nos de riure.

El magazín de la temporada es diu DIVENDRES. 16:40h. a Tv3.

[ Hoy en DV: tertúlia de "La Riera" y productos de temporada ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer enric majó la riera laura conejero pere mas ramon 
Viernes, 16 de septiembre de 2011 • 00:00h.

Petits crims conjugalsDesprés de discutir sobre les qualitats de l'home perfecte, i després d'intentar arribar a algun acord sobre els atributs de la parella perfecta, tornem avui a DIVENDRES a tractar les relacions home-dona en la nostra tertúlia en la qual s'ajunten cada dimarts Imma Sust, Sílvia Soler, Jose Corbacho i Màrius Carol. Aquesta tarda, a més, ens acompanyen a la taula els actors Ramon Madaula i Laura Conejero, que en saben bastant de la convivència entre homes i dones, arran de l'obra que estan representant aquests dies en el teatre Poliorama de Barcelona, "Petits crims conjugals". La història, escrita per Eric-Emmanuel Schmitt, tracta d'un home que és víctima d'un misteriós accident i perd per complet la memòria. Després de passar una temporada a l'hospital, torna a casa amb la seva dona, però no sap si fiar-se de tot el que ella diu sobre qui era ell abans de l'accident...

Avui també ens interessem pel futur de l'energia nuclear, arran dels últims esdeveniments en la central de Fukushima, convidem Javier Dies (expert en energia nuclear), Jordi Martinez (gestor de medi ambient) i l'economista Gonzalo Bernardos, perquè ens expliquin cap on es dirigeix aquest tipus d'energia i altres que utilitza l'home diàriament.

I seguim amb el bon temps a Roses. Aquesta tarda, entre altres coses, ens visita la Dra. Folch, amb qui descobrirem com la pizza pot ser un aliment sa i equilibrat per a tot tipus de persones.

Aquí, cada tarda és DIVENDRES. 16:40h. Tv3.

[ Pequeños crímenes conyugales con Ramon Madaula y Laura Conejero ]

En: Divendres Tv3 
Tags: doctora folch gonzalo bernardos imma sust javier dies jordi martinez jose corbacho laura conejero màrius carol ramon madaula sílvia soler 
Martes, 22 de marzo de 2011 • 00:02h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]