Xavi Coral i Espartac PeranAquesta setmana l'Espartac Peran i l'equip d'exteriors es traslladen a Salou. Com sempre, veurem les particularitats del català que es parla en aquesta regió amb les "Paraules en ruta", de l'escriptor Màrius Serra.

A més, coneixerem a fons el port natural de Salou, que va ser escollit per Jaume I per concentrar-hi el seu exèrcit abans d'anar cap a Mallorca. Avui parlem de la figura de Jaume I, de per què escull Salou, de com va ser l'estada i de com va acabar la conquesta, amb l'historiador Alfred Bosch.

Al plató hem organitzat una "taula de metges" amb el Dr. Ramon Cugat (traumatòleg), el Dr. Santiago Dexeus (ginecòleg) i el Dr. Rafael Blesa (director del servei de Neurologia de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau). Parlarem de l'ofici de metge en una època de retallades a la Sanitat.

També obrirem consultori a través de les xarxes socials del programa, perquè la nostra audiència ens faci arribar tots els seus dubtes sobre salut.

I amb Ana Boadas i Carles Sánchez us portarem a fer un recorregut pels fars més emblemàtics de Catalunya.

DIVENDRES, aquesta tarda en directe després de "La Riera", a Tv3.

[ Es "Divendres" en la Costa Dorada ]
En: Divendres Tv3 
Tags: alfred bosch ana boadas carles sánchez màrius serra rafael blesa ramón cugat santiago dexeus 
Lunes, 4 de julio de 2011 • 00:30h.

MessiAl programa de dilluns volem apropar-nos al món de la medicina esportiva. Arran de la recent lesió en el turmell de Messi, ens hem preguntat com ha de ser l'ofici de cuidar les cames més cares del món, i hem convidat al programa al doctor Ramón Cugat, cap de l'àrea de traumatologia de la clínica Quirón i especialista en lesions esportives.

Avui també tornarà el diàleg intergeneracional en el plató de DIVENDRES amb la tertúlia categoria "sènior" que comptarà amb els punts de vista de Sebastià Serrano, Pere Escobar i Núria Farré. I no li perdrem la pista al nostre equip d'exteriors que s'ha traslladat aquesta setmana fins a Sabadell, on avui ens espera una nova edició de "paraules en ruta" amb Màrius Serra. També us ensenyarem en què consisteix "el ball de la bola" i farem versions en clau de música clàssica de cançons de tots els temps, triades pels nostres espectadors.

La tarda és de DIVENDRES, 16:35h. Tv3.

[ Detrás de la lesión de un futbolista ]

En: Divendres Tv3 
Tags: màrius serra núria farré pere escobar ramón cugat sebastià serrano 
Domingo, 26 de septiembre de 2010 • 21:29h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]