Alicia Pérez, la Marta de 'La Riera', a 'Divendres'Un error imperdonable fa que la Marta segui aquesta tarda al banc dels acusats, o el que és el mateix, que passi per l'interrogatori dels integrants de la tertúlia de "La Riera": David Balaguer, l'àvia Remei, Enric Majó, Ana Boadas i Pere Mas. I és que la pobra Marta (paper que interpreta l'actriu Alicia Pérez), l'ha feta ben grossa. Efectivament, igual que la noia del vídeo, ella també ha barrejat components químics per error, hi ha posat amoníac en un dels plats del restaurant. Conseqüències: un client de Can Riera enverinat, i per a ella, com a càstig, una rebaixa de sou substancial, just ara que tant, tant, necessita els diners...

Deixarem a un costat els drames que ens assalten des del món paral.lel de les sèries de ficció, per centrar-nos a millorar la nostra qualitat de vida amb els consells per dormir millor del Dr. Estivill. En el capítol d'avui, aprendrem quines són les millors postures per dormir en funció d'on ens trobem. Perquè no és el mateix dormir al seient d'un avió que en un tatami japonès.

I més coses: ens acomiadem del que ha estat fins avui el defensor de l'audiència de Tv3, Carles Pérez. La seva legislatura com a defensor dels espectadors ha finalitzat i, abans de dir-li adéu, coneixerem quins han estat els moments televisius que han aixecat més polseguera entre els televidents.

Marxem fins dilluns, amb una recomanació musical per al cap de setmana, que sentirem en directe al plató de DIVENDRES: Joan Masdéu. DIVENDRES, a les 16:40h. a Tv3.

[ Alicia Pérez, la Marta de "La Riera", la lía parda en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: alicia pérez ana boadas carles pérez david balaguer dr. estivill enric majó joan masdéu la riera pere mas 
Viernes, 11 de noviembre de 2011 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]