Xavier Sala i Martín
Aquest dijous, la tertúlia torna a centrar tota la nostra atenció en l’actualitat econòmica dins del marc d’una nova classe magistral amb el catedràtic i professor d’Economia Xavier Sala i Martín. Al costat de Tian Riba i Xavi Coral, us acostarem conceptes clau per entendre alguns aspectes de la situació actual, amb l’estil clar i didàctic que caracteritza el professor Sala i Martín.

A més a més, descobrim què no ens podem perdre quan visitem l’Ametlla del Vallès amb Carles Pérez, presentador del programa despertador "El matí i la mare que el va parir" de Ràdio Flaixback. Abans de marxar d’aquesta població, també us mostrarem diferents taules decorades amb flors de Nadal, a través de diferents propostes de centres de flors per decorar amb estils diferents. Coneixerem les plantes ideals per Nadal a dins de casa i aprendrem com cuidar-les amb floristes i productors de flors locals.

També tornarà el jove emprenedor Pau Garcia-Milà amb noves propostes de negoci d’èxit nascudes a Catalunya. En aquesta edició, coneixerem uns emprenedors de Lleida amb un invent que revolucionarà el món de les pròtesis dentals, una empresa de disseny i impressió amb uns treballadors molt especials i els creadors de les primeres urnes biodegradables per plantar arbres.

I amb el periodista Antoni Bassas tornarem a anar més enllà dels grans titulars dels diaris amb "La setmana del Bassas" la seva visió original i divertida de l’actualitat dels últims dies.

DIVENDRES a Tv3, cada tarda a les 16:40h. després de "La Riera".

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: antoni bassas carles pérez pau garcia-milà tian riba xavier sala i martín 
Jueves, 12 de diciembre de 2013 • 00:12h.

Alicia Pérez, la Marta de 'La Riera', a 'Divendres'Un error imperdonable fa que la Marta segui aquesta tarda al banc dels acusats, o el que és el mateix, que passi per l'interrogatori dels integrants de la tertúlia de "La Riera": David Balaguer, l'àvia Remei, Enric Majó, Ana Boadas i Pere Mas. I és que la pobra Marta (paper que interpreta l'actriu Alicia Pérez), l'ha feta ben grossa. Efectivament, igual que la noia del vídeo, ella també ha barrejat components químics per error, hi ha posat amoníac en un dels plats del restaurant. Conseqüències: un client de Can Riera enverinat, i per a ella, com a càstig, una rebaixa de sou substancial, just ara que tant, tant, necessita els diners...

Deixarem a un costat els drames que ens assalten des del món paral.lel de les sèries de ficció, per centrar-nos a millorar la nostra qualitat de vida amb els consells per dormir millor del Dr. Estivill. En el capítol d'avui, aprendrem quines són les millors postures per dormir en funció d'on ens trobem. Perquè no és el mateix dormir al seient d'un avió que en un tatami japonès.

I més coses: ens acomiadem del que ha estat fins avui el defensor de l'audiència de Tv3, Carles Pérez. La seva legislatura com a defensor dels espectadors ha finalitzat i, abans de dir-li adéu, coneixerem quins han estat els moments televisius que han aixecat més polseguera entre els televidents.

Marxem fins dilluns, amb una recomanació musical per al cap de setmana, que sentirem en directe al plató de DIVENDRES: Joan Masdéu. DIVENDRES, a les 16:40h. a Tv3.

[ Alicia Pérez, la Marta de "La Riera", la lía parda en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: alicia pérez ana boadas carles pérez david balaguer dr. estivill enric majó joan masdéu la riera pere mas 
Viernes, 11 de noviembre de 2011 • 00:00h.

La RieraCom cada divendres, la taula de "La Riera" analitzarà el que ha passat durant la setmana a la sèrie. Ho farem acompanyats dels nostres tertulians habituals: David Balaguer, Pep Anton Muñoz, àvia Remei, Pere Mas i Ana Boadas.

Avui tenim de convidat l'Albert Pérez, el "Quintana". Repassarem els punts més foscos d'aquest personatge i mirarem d'elucubrar sobre el seu futur... Amb els tertulians parlarem dels Flaquer, que no els agrada el seu nou gendre. La Jordina en continua fent de les seves i no podrem resistir-nos a parlar-ne i debatrem sobre els nous canvis de la fonda.

I farem la gran final del trivial "el gran xef de La Riera", portarem els tres finalistes del concurs que s'ha fet per internet aquesta setmana, i els posarem a prova en un concurs per pujar al podi la persona que més en sap de la sèrie.

Aquesta tarda també sabrem quines han estat les queixes dels espectadors amb Carles Pérez, defensor de l'audiència.

Comencem el cap de setmana amb la música en directe de Mads Langer. DIVENDRES, 16:40h. Tv3.[ ¿Cuánto sabes de "La Riera"? ]
En: Divendres Tv3 
Tags: albert pérez ana boadas carles pérez david balaguer la riera pep a. muñoz pere mas 
Viernes, 20 de mayo de 2011 • 00:24h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]