Ferran RañéAquest dimarts TV3 estrena la tv-movie "Radiacions", un film produït per Els Quatre Gats Audiovisuals i Televisió de Catalunya, basada en l'obra "Radiacions", d'Enric Juliana i Julià de Jòdar. La pel·lícula és un thriller que arrenca amb el retrobament de dos vells amics, un periodista i un advocat, per parlar de projectes foscos... De tot plegat en sabrem més detalls al programa d'avui, amb la seva directora, Judith Colell, i l'actor Ferran Rañé.

Després de la seva presentació la setmana passada, la dieta dels colors impulsada per la doctora Folch ha fet furor entre els nostres espectadors. Durant aquest programa avancem amb la segona setmana de la dieta dels colors i resolem dubtes que ens ha plantejat l'audiència.

A més a més, seguirem l'Espartac durant la seva visita a Sant Feliu de Codines, població que celebra la Fira de la Carbassa, una festa que aplega productors, exposicions i degustacions d'aquest aliment. Parlem de les diferents varietats de carbassa i en descobrim les seves propietats nutricionals.

La tertúlia dels dimarts, moderada per Xavi Coral, tindrà la participació de Marina Llansana, Salvador Cardús, Ernest Folch, Leonor Mayor, Pere Mas i Tian Riba. I seguirem amb el concurs "MUSE". Pots guanyar entrades VIP per veure a la banda britànica en directe a Londres i Barcelona!

T'esperem en directe: 16:40h., a Tv3.

Participa en directe amb nosaltres mitjançant Twitter i Facebook.
En: Divendres Tv3 
Tags: ernest folch ferran rañé judith colell marina llansana pere mas tian riba 
Martes, 14 de mayo de 2013 • 00:12h.

Equip de 'Divendres'
Aquest divendres celebrem que és el nostre dia de la setmana favorit amb una tertúlia de "La Riera" molt especial. L'àvia Remei, en David Balaguer, en Pere Mas, l'Ana Boadas i la Mercè Comes (sense oblidar l'Oriol Soler, el nostre enllaç a la redacció) desprenen una energia especial quan estan junts, i avui, conduïts per Espartac Peran, faran ús d'aquest poder per respondre les grans qüestions de la sèrie: aconseguirà el Claudi endur-se la Lídia al llit? La Lídia està jugant amb ell o s'està deixant portar? Qui tampoc tenim molt clar si s'està aprofitant de la seva mare és en Sergi. L'apropament entre fill i mare anirà endavant? Els que sí que s'han acostat aquesta setmana són l'Imma i el Jofre. A qui haurem de seguir molt de prop és a en Teo Saporo, que cada cop fa moviments més sospitosos amb l'excusa d'ajudar en Nil. Ho està fent realment?

També rebrem a plató la directora de cinema Judith Colell i l'actor Ferran Rañé, per presentar-nos la tv-movie "Radiacions" un film produït per Els Quatre Gats Audiovisuals i Televisió de Catalunya, basada en l'obra "Radiacions", d'Enric Juliana i Julià de Jòdar. La pel·lícula és un thriller que arrenca amb el retrobament de dos vells amics, un periodista i un advocat, per parlar de projectes foscos... De tot plegat en sabrem més detalls al programa d’avui.

Aquesta setmana tindrem el luxe d'aclarir conceptes relacionats amb la bona educació, perque torna en Marc Giró, el nostre expert en bones maneres, i ens donarà consells per anar al teatre, al cinema o a un museu de forma elegant.

Participa en directe amb nosaltres mitjançant Twitter i Facebook.

DIVENDRES, cada tarda a TV3 a partir de les 16:40h.
En: Divendres Tv3 
Tags: ferran rañé judith colell marc giró radiacions 
Viernes, 10 de mayo de 2013 • 00:01h.

Violines y trompetasQuè és el que més ha sorprès els nostres tertulians d'aquesta setmana a "La Riera"? Ho descobrirem acompanyats de David Balaguer, l'Àvia Remei, Enric Majó, Ana Boadas i Pere Mas. Mirarem d'esbrinar què ha passat al cap de l'Ernest perquè s'hagi tornat tan desagradable amb tothom. Què li passa? La Mercè ha conegut l'Olga... i no li ha agradat gaire, però potser li ha caigut bé alguna de les seves nores? En farem un repàs amb l'Ana Boadas. Quan pensàvem que la Jordina havia posat seny, en Joan ho ha engegat tot a rodar. Té solució? Si hi és, mirarem de trobar-la... I compte amb aquesta lluita entre el Toni i l'Albert: tenim duel d'advocats per estona...

També ens visiten Joan Pera, Lloll Bertrán i Ferran Rañé per parlar-nos de "Violines y trompetas", l'obra que actualment representen al teatre Borràs i que ens relata les vivències de tres músics de cambra, bastant mediocres, que comparteixen no només la professió sinó també els seus objectius amorosos.

Amb Xavi Coral y Espartac Peran, fem un DIVENDRES en directe, cada dia, a les 16:30h., a Tv3.

[ Joan Pera, Lloll Bertrán i Ferran Rañé visitan "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer enric majó ferran rañé joan pera la riera lloll bertrán pere mas 
Viernes, 9 de marzo de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]