Oriol Vila"The Pelayos", una de les pel.lícules que s'ha presentat recentment a la quinzena edició del estival de Málaga de Cine Español, tracta la història real d'una família que va aconseguir, d'una manera legal, desbancar casinos de tot el món, amb un mètode basat en la imperfecció de la ruleta i així aconseguir centenars de milions. Acabem la setmana al magazín DIVENDRES parlant amb part de l'equip de la pel.lícula, el director Eduard Cortés, el guionista Piti Español i l'actor català Oriol Vila.

Repassarem la setmana a "La Riera" amb els nostres tertulians habituals, en David Balaguer, l'àvia Remei, l'Enric Majó, en Pere Mas i l'Ana Boadas. El nostre convidat/da d'aquesta setmana és un personatge molt important a "La Riera" que encara no ha vingut mai. Parlarem del Llorenç, que finalment ha aconseguit que la Mireia caigués. L'Ernest no se'n surt, està sempre enfadat, i aquesta setmana li ha tocat el rebre a l'Imma. Mirarem d'aconsellar-lo per què millori el seu humor. A més a més, repassarem la reaparició de la tieta Consol, que ens deixa moltes "perles" i promet tornar per més.

I quina millor manera de començar el cap de setmana que amb els acudits retro d'un geni de l'humor: en Ramon tornarà a fer de les seves al plató de DIVENDRES. Riurem!

Us hi esperem en directe amb Xavi Coral i Espartac Peran. 16.40h, a Tv3.

[ El actor Oriol Vila y "The Pelayos" en "Divendres", 16:40h. Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer eduard cortés enric majó la riera oriol vila pere mas piti español ramon 
Viernes, 4 de mayo de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]