"Purpurina" (30 minuts): 22 i 29 de maig + 5, 19 i 26 de juny | Entrades

El muntatge de microteatre "Purpurina" arriba a la Sala Club del BARTS tots els diumenges de maig i juny a les 19:30h. Un espai off dins del BARTS que permet programar espectacles de petit format i que permet experimentar amb aquest gènere i "Purpurina" compleix amb tots els requisits. "Purpurina" arriba després d'estar al Microteatre Barcelona amb molt bona acollida i de participar en l’ultima edició del Palo Alto Market, "The Moritz Art Players".

"Purpurina" és la historia dels germans Beltràn es retroben en un prostíbul. El Jordi torna a casa després d'un temps, el Ramón s'ha quedat al poble per tenir cura de la família i el David, el més fràgil, necessita fer-se un home pel bé de tothom, sobretot d'ell mateix. Tots tres volen que les coses funcioni. El Ramón voldria obrir la bodegueta del seu pare i casar-se amb la Sònia. En Jordi vol ser algú important a la vida. I el David, bàsicament, vol viure.. És la historia de tres germans orfes perduts en un cru escenari, esperant que tot canviï.

Una comèdia amb molt de drama protagonitzada per Albert Baró, Adrian Grösser i Albert Salazar, tres joves actors amb molt de talent que estan començant fort les seves carreres després de protagonitzar l'exitosa ficció de "Merlí" (TV3). La funció també compta amb la participació d'Oriol Vila.

La peça de 30 minuts de durada està creada i dirigida per Raquel Salvador i Oriol Vila, "Nico & Sunset".

"Purpurina" és una proposta senzilla i petita en la que es posa en un situació dura i complicada a una jove família de tres germans orfes que beu de la primera creació dels autors i directors, "Nico & Sunset", que va començar com a grup de música fiins a crear-se la seva pròpia websèrie.

Una proposta diferent per passar la tarda del diumenge des del Club del BARTS mentre prens alguna cosa.

'Purpurina'
En: Teatro (General) BARTS 
Tags: adrian grösser albert baró albert salazar oriol vila raquel salvador 
Jueves, 19 de mayo de 2016 • 17:28h.

Oriol Vila"The Pelayos", una de les pel.lícules que s'ha presentat recentment a la quinzena edició del estival de Málaga de Cine Español, tracta la història real d'una família que va aconseguir, d'una manera legal, desbancar casinos de tot el món, amb un mètode basat en la imperfecció de la ruleta i així aconseguir centenars de milions. Acabem la setmana al magazín DIVENDRES parlant amb part de l'equip de la pel.lícula, el director Eduard Cortés, el guionista Piti Español i l'actor català Oriol Vila.

Repassarem la setmana a "La Riera" amb els nostres tertulians habituals, en David Balaguer, l'àvia Remei, l'Enric Majó, en Pere Mas i l'Ana Boadas. El nostre convidat/da d'aquesta setmana és un personatge molt important a "La Riera" que encara no ha vingut mai. Parlarem del Llorenç, que finalment ha aconseguit que la Mireia caigués. L'Ernest no se'n surt, està sempre enfadat, i aquesta setmana li ha tocat el rebre a l'Imma. Mirarem d'aconsellar-lo per què millori el seu humor. A més a més, repassarem la reaparició de la tieta Consol, que ens deixa moltes "perles" i promet tornar per més.

I quina millor manera de començar el cap de setmana que amb els acudits retro d'un geni de l'humor: en Ramon tornarà a fer de les seves al plató de DIVENDRES. Riurem!

Us hi esperem en directe amb Xavi Coral i Espartac Peran. 16.40h, a Tv3.

[ El actor Oriol Vila y "The Pelayos" en "Divendres", 16:40h. Tv3 ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas david balaguer eduard cortés enric majó la riera oriol vila pere mas piti español ramon 
Viernes, 4 de mayo de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]