'Els veïns de dalt'
Aquest dimecres tornarem a tenir, després d’uns dies, la presència del professor Sala i Martín, que ens oferirà, com sempre, una de les seves instructives classes magistrals. Aquesta setmana intentarem comprendre què és el Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA) i el perquè de la polèmica suscitada entre els governs de l’Estat i la Generalitat.

Parlarem de la comèdia de Cesc Gay "Els veïns de dalt", una història que parla de la vida en parella, un repte majúscul, ple d’adversitats i obstacles en què la lluita és pel dia a dia, tot i que els homes i les dones ho continuem intentant. Seurem al sofà vermell amb els seus protagonistes, Àgata Roca, Nora Navas, Pere Arquillué i Jordi Rico.

Des de fa onze anys, "La marató" arriba acompanyada d’una banda sonora que, en aquesta ocasió, està formada per 20 temes. Unes cançons que fan un recorregut a través del dolor, la tristor, el drama, la impotència... però també la lluita, la fe, l’esforç, el suport, la generositat, l’esperança... En parlarem amb Àngel Lacalle, director del projecte.

Dimecres serem a La Molina per fer la presentació de la temporada d’esquí i per preguntar-nos sobre les expectatives que presenta. Entre d’altres temes relacionats, farem una previsió del temps per a tota la temporada i, sobretot, parlarem de la pràctica de l’esquí: l’adaptat a qualsevol tipus de discapacitat, el de la tercera edat i l’adreçat als que en volen aprendre.

DIVENDRES, amb Helena Garcia Melero i Espertac Peran, a partir de les 16:40h. a TV3.

DIVENDRES a: divendres.cat | En directe

En: Divendres Tv3 
Tags: ágata roca àngel lacalle jordi rico nora navas pere arquillué xavier sala i martín 
Miércoles, 25 de noviembre de 2015 • 00:12h.

Queralt AlbinyanaS'acaba la setmana i torna la tertúlia de "La Riera" al programa DIVENDRES, conduïda per Espartac Peran, amb la col.laboració dels tertulians especialitzats en la sèrie: l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Mercè Comes. En aquesta ocasió ens visita la Txell (paper que interpreta l'actriu Queralt Albinyana).

Amb ella parlarem de les conseqüències de la publicació del reportatge, i de què passarà amb ella a partir d'ara. També parlarem dels negocis del Balló: de moment sembla que ho té tot controlat, però ja veurem si aquesta sensació de control li dura gaire temps... El Nil i el seu canvi de personalitat també ens portaran a parlar de si realment s'assembla tant al seu pare com sembla o si la seva nova manera d'actuar té com a responsable la Lídia.

També parlarem de bones maneres amb Marc Giró, concretament de com no perdre la bona educació als transports públics. Com hem de fer ús del metro, el tren o l'autobús sense perdre l'elegància i el saber estar.

I tindrem l'oportunitat de conèixer més a fons "El disc de La Marató" d'aquest any amb Àngel Lacalle, director d'aquest projecte solidari i musical, i sentirem en directe un dels temes del disc. Es tracta de la cançó "Tornarem", interpretada per Virgínia, de La Porta dels Somnis, i Salva, cantant de Lax'n'Busto.

16:40h., Tv3.

[ La actriz Queralt Albinyana en la tertulia de "La Riera" de "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas àngel lacalle david balaguer la marató la riera marc giró mercè comes pere mas queralt albinyana 
Viernes, 30 de noviembre de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]