Clara Segura i Julio Manrique"Incendis" és una obra amb aquell regust de clàssic que té una història terrible, èpica i tràgica. Una obra absolutament contemporània, escrita fa pocs anys i alhora una gran història tràgica que sembla que vingui del fons dels temps, per emocionar els qui la fan i els qui la veuen. Aquest dilluns a DIVENDRES, Xavi Coral i Ana Boadas parlaran amb els seus joves actors protagonistes, Clara Segura i Julio Manrique.

Aquesta setmana, l'Espartac es trasllada a la comarca del Pla de l'Estany, per fer que sigui DIVENDRES cada dia a Serinyà. Tindrem la nostre dosi de paraules en ruta, amb l'escriptor Màrius Serra. I també coneixerem a la Marta Darnés, mestra de reiki, que ha creat l'Associació reiki rural a Serinyà. Coneixem les característiques d'aquesta tècnica mil.lenària japonesa, una teràpia energètica que té efectes en els humans, però també en els animals i les plantes. Recomanem exercicis que es poden fer a casa per solucionar problemes de salut habituals com l'estrès, el mal d'esquena, l'insomni...

Com cada dilluns, la tertúlia d'actualitat amb el més destacat del dia i del cap de setmana, amb Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Tian Riba.

I si sou aficionats a la fotografia, molt atents al concurs que comença aquesta setmana. El concurs "Alegria" us pot portar un cap de setmana a veure l'espectacle del Cirque du Soleil a Itàlia.

16:40h. Tv3.

[ Clara Segura y Julio Manrique: "Incendis" en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas carles capdevila clara segura julio manrique màrius serra marta darnés núria farré pere escobar sebastià serrano tian riba 
Lunes, 3 de diciembre de 2012 • 00:00h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]