Kim Díaz, propietari del Bar MutComencem la setmana a DIVENDRES, amb un munt de novetats! Aquests dies escalfem motors de cara a la gala dels premis Gaudí del Cinema Català, que se celebrarà el diumenge 3 de febrer al Barcelona Teatre Musical (BTM). A partir d'aquest dilluns, engeguem una travessa a la web del programa, on pots triar els teus candidats favorits a obtenir aquest preuat guardó en les categories de millor pel.lícula, millor actor i millor actriu protagonistes. El premi? Sortegem cinc passis dobles per anar gratis al cinema... durant tot un any!

Aquest dilluns també hem convidat Kim Díaz, propietari d'un dels bars de més èxit de Barcelona, el Bar Mut. Un local que el mateix Robert de Niro es va voler emportar a Nova York, i per on han passat Russell Crowe, Cameron Díaz i Woody Allen, i que amaga un club a la part de dalt, el "Mutis", restaurant clandestí amb barra de copes i aire de cabaret.

Espartac Peran deixa Rubí per traslladar-se a la localitat de Balsareny, a la comarca del Bages, poble natal de Pere Casaldàliga, bisbe emèrit de Sao Félix de Araguaia (Brasil), i primer català distingit amb el Premi Internacional Catalunya (2009). Xerrarem amb ell i també amb l'escriptor Màrius Serra, que torna, una vegada més, carregat de "Paraules en ruta".

Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Tian Riba configuren la tertúlia d'actualitat, moderada per Xavi Coral.

En directe. 16:40h. Tv3.

[ Actualidad, premios Gaudí y el mejor bar de Barcelona en "Divendres", 16:40h. Tv3 ]
1
[ Páginas: 1 / 1 ]