Ana BoadasAquest dimecres tornem a Santa Coloma de Cervelló amb Espartac Peran, per proposar-vos un viatge retro a través dels carrers de la Colònia Güell. Un passeig que recrearà diferents escenes d'època de la colònia industrial més important del Baix Llobregat, i que ens servirà per fer-nos una idea de com vivien els seus habitants. A més a més, ens entretindrem amb l'historiador Josep Padró a la cripta de la Colònia Güell,  una obra d'art d'Antoni Gaudí, construïda entre 1908 i 1915 per encàrrec de l'empresari Eusebi Güell com a edifici religiós per als treballadors de la colònia.

També dedicarem un espai per parlar de les novetats teatrals amb la nostra col·laboradora Ana Boadas. En aquesta ocasió, coneixerem dues de les propostes escenogràfiques més suggerents de la ciutat comtal. En primer lloc, parlarem amb Emma Vilarasau i Míriam Iscla, protagonistes de "Barcelona", una obra que es pot veure fins al dia 22 de juny als escenaris del TNC. I també us ho explicarem tot sobre la proposta "Mini Teatres", un exclusiu club teatral en què els autors són els mateixos socis.

Totes les cançons amaguen una història darrere seu, i cada setmana ens encarreguem de descobrir-la, amb el periodista musical Pep Blay. En aquesta ocasió tindrem la gran oportunitat de conèixer les "cares B" de les peces musicals més emblemàtiques de Frank Sinatra.

L'actualitat i el seu repàs diari protagonitzaran la tertúlia moderada per Xavi Coral, amb els habituals de la taula de dimecres: el jutge Santiago Vidal i els escriptors i periodistes Sílvia Soler, Màrius Carol, Manuel Cuyàs, Núria Coll i Tian Riba.

DIVENDRES, diàriament a les 16:40h. a Tv3. Participa en directe amb nosaltres mitjançant Twitter i Facebook.
En: Divendres Tv3 
Tags: ana boadas emma vilarasau josep padró manuel cuyàs màrius carol míriam iscla núria coll pep blay santiago vidal sílvia soler tian riba 
Miércoles, 22 de mayo de 2013 • 00:28h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]