'Magical H¡story Club'
Aquest dimecres, rebrem una visita molt especial al plató de DIVENDRES. El guionista Marc Crehuet vindrà acompanyat dels personatges històrics que apareixen a "Magical history club", el seu un nou espectacle teatral produït per Minoria Absoluta. Stephen Hawking ha obert un forat en el temps i porta al present Cleopatra, Maria Magdalena, Freud, Hitler i Gandhi. Els actors Mireia Portas, Betsy Túrnez, Queco Novell, Lluís Villanueva i Alain Hernández son els encarregats de donar vida a aquests personatges històrics que pujaran molt aviat a l’escenari del teatre Coliseum de Barcelona per fer-nos riure a cop de monòleg.

Durant la connexió amb Espartac Peran des de Navàs, un transmetrem la passió per la vinya i l’oli que es viu en aquesta localitat. A Navàs cada vegada hi ha més aficionats a produir el seu propi vi i també oli. Coneixem les històries de tres persones que a partir d’aquesta passió han donat un autèntic gir a les seves vides.
A més a més, coneixerem el centre d’apropament a la natura de Navàs, un peculiar centre d’acollida d’animals que permet a petits i grans veure, tocar i escoltar la natura. Mostrarem  en directe alguns dels curiosos animals que hi viuen.

La tertúlia d’actualitat protagonitzarà el primer blog del programa, amb les opinions i punts de vista de Xavi Coral i els tertulians Manuel Cuyàs, Francesc Romeu, Neus Tomàs i Tian Riba.

DIVENDRES, sempre en directe. 16:40h. a Tv3.

DIVENDRES a:
En directe | divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook

En: Divendres Tv3 
Tags: alain hernández betsy turnez lluís villanueva marc crehuet mireia portas queco novell 
Miércoles, 12 de marzo de 2014 • 00:03h.

La Sagrada FamíliaEn el programa d'avui entrevistarem als actors de la nova sèrie de Tv3 "La Sagrada Família", una comèdia sobre les relaciones familiars, que de vegades poden arribar a fer riure. Tindrem a plató als actors Lluís Villanueva, Victoria Pagès, Joan Lluís Bozzo i Jordi Bosch.

Avui fa un any que es va establir el límit de seguretat dels 80 km/h., així que hem convidat a en Josep Pérez Moya, director del Servei Català del Trànsit. Resoldrem dubtes sobre radars i multes.

I també rebrem la visita del nostre expert en moda, en Marc Giró. Amb ell farem un repàs de les diferents tendències en els models de vestits de boda. Qui deia que casar-se ja no es portava?

Últim dia de l'Espartac a Igualada. Coneixerem paraules típiques d'aquesta localitat, també entrevistarem a en Jesús Lladó, president del club Palindròmic Internacional, i parlarem amb Joan Rojas, inventor del Buff. Que què és un Buff? La resposta aquesta tarda, a les 16:30h., a Tv3.

[ "Divendres" recibe a "La sagrada família" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: joan lluís bozzo jordi bosch lluís villanueva marc giró victoria pagès 
Jueves, 14 de enero de 2010 • 00:14h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]