Àlex Brendemül, Maria Molins i Pere PonceBasada en un relat d'Albert Sánchez Piñol (autor del bestseller "La pell freda") i dirigida per Òscar Aibar, "El Bosc" explica la història d'una família del Matarranya (Baix Aragó) que amaga un secret ancestral: prop de la masia on viuen apareixen uns misteriosos llums que son visibles dues nits a l'any, entre la mala herba d'un estrany bosc. Segons la tradició familiar, els llums són una porta a un altre món, d'on ningú torna al creuar. Aquest dimecres, Àlex Brendemül, Maria Molins i Pere Ponce, protagonistes del film, creuen la porta del plató de DIVENDRES per parlar amb Xavi Coral sobre uns dels projectes més interessants de cinema de gènere fantàstic rodats a Catalunya, presentat durant el passat festival de Sitges.

Diumenge 16 és La Marató de Tv3 i des de Vila-Seca farem un gran assaig de la flaixmob que recorrerà el país per lluitar contra el càncer. Els presentadors del programa "Tags" del Super3 posaran a ballar en directe centenars de vila-secans.

També dedicarem una de les connexions a parlar de Barcelona World, projecte recreatiu turístic que fa uns mesos va anunciar la Generalitat de Catalunya i que s'ubicarà en terrenys de Vila-seca i Salou.

El repàs de l'actualitat del dia, tema central de la tertúlia amb el jutge Santiago Vidal i els periodistes Màrius Carol, Sílvia Soler, Manel Cuyàs i Núria Coll.

16:40h., a Tv3.

[ Àlex Brendemül, Maria Molins y Pere Ponce en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: alex brendemühl la marató manel cuyàs maría molins màrius carol núria coll pere ponce santiago vidal sílvia soler 
Miércoles, 12 de diciembre de 2012 • 00:00h.

Fermí ReixachA començaments d'any, Ana Boadas va portar en primícia fins al plató de DIVENDRES un reportatge amb les primeres imatges del rodatge de "14 d'abril. Macià contra Companys", una ficció televisiva, camuflada sota l'aparença d'un documental, presumptament gravat el 1932, que narra les pugnes polítiques que van tenir lloc a Barcelona entre el 14 i el 17 d'abril de 1931. Dirigida per Manuel Huerga, la pel.lícula té un magnífic elenc d'actors, entre els quals trobem, entre d'altres, els grans Pere Ponce i Fermí Reixach. La pel.lícula ja està acabada, i després de la presentació al Festival de Cinema de Sant Sebastià, tindrem la nostra "première" personal a DIVENDRES, al costat de Manuel Huerga i el mateix Reixach.

Aquesta setmana, l'Espartac es trasllada fins a Santa Pau, a la comarca de la Garrotxa. L'escriptor Màrius Serra ens hi espera amb la seva pissarra, per guiar-nos a través de les peculiaritats del català que es parla en aquesta localitat, amb les seves "Paraules en ruta". I també us presentarem Francesc de Verntallat, conegut com el "Braveheart" català.

I a la tertúlia d'actualitat sentirem els punts de vista de Sebastià Serrano, Núria Farré, Pere Escobar, Carles Capdevila i Agustí Esteve.

En directe. Sobre les 16:40h. A Tv3. Cada tarda és DIVENDRES.

[ Fermí Reixach i Manel Huerga presenten "14 d'abril. Macià contra Companys" a "Divendres" ]
1
[ Páginas: 1 / 1 ]