Aquest divendres Marc Giró ens explicarà com mantenir l'elegància i les bones maneres en qualsevol situació. En aquesta ocasió ens donarà consells per anar a passejar amb elegància, ara que el temps convida a fer-ho. Com passejar sol, com fer-ho amb la parella, coses que hem d'evitar i molts consells més!

La nostra col·laboradora Ana Boadas ha assisitit a la preestrena del film "Insensibles", dirigit per Juan Carlos Medina, guanyadora del Meliès de plata com a millor pel·lícula de cine europeu fantàstic al Festival de Cine Europeu Fantàstic d'Estrasburg. La pel·lícula, és una coproducció per TV3, i es va presentar al passat Festival de Sitges. Parlarem amb els seus protagonistes al plató de DIVENDRES, els actors Alex Brendemühl i Juan Diego.

Com sempre, la tertúlia de "La Riera" demanarà la participació dels espectadors a través de les xarxes socials, per compartir opinions i els punts de vista dels integrants de la taula: l'àvia Remei, David Balaguer, Ana Boadas, Pere Mas i Mercè Comes.

DIVENDRES, el programa de les tardes de TV3. (16:40h.)

DIVENDRES a:
divendres.cat | @DivendresTv3 | Facebook
En: Divendres Tv3 
Tags: abel marine alex brendemühl ana boadas david balaguer juan diego marc giró mercè comes pep riera pere mas 
Viernes, 7 de junio de 2013 • 02:14h.

Àlex Brendemül, Maria Molins i Pere PonceBasada en un relat d'Albert Sánchez Piñol (autor del bestseller "La pell freda") i dirigida per Òscar Aibar, "El Bosc" explica la història d'una família del Matarranya (Baix Aragó) que amaga un secret ancestral: prop de la masia on viuen apareixen uns misteriosos llums que son visibles dues nits a l'any, entre la mala herba d'un estrany bosc. Segons la tradició familiar, els llums són una porta a un altre món, d'on ningú torna al creuar. Aquest dimecres, Àlex Brendemül, Maria Molins i Pere Ponce, protagonistes del film, creuen la porta del plató de DIVENDRES per parlar amb Xavi Coral sobre uns dels projectes més interessants de cinema de gènere fantàstic rodats a Catalunya, presentat durant el passat festival de Sitges.

Diumenge 16 és La Marató de Tv3 i des de Vila-Seca farem un gran assaig de la flaixmob que recorrerà el país per lluitar contra el càncer. Els presentadors del programa "Tags" del Super3 posaran a ballar en directe centenars de vila-secans.

També dedicarem una de les connexions a parlar de Barcelona World, projecte recreatiu turístic que fa uns mesos va anunciar la Generalitat de Catalunya i que s'ubicarà en terrenys de Vila-seca i Salou.

El repàs de l'actualitat del dia, tema central de la tertúlia amb el jutge Santiago Vidal i els periodistes Màrius Carol, Sílvia Soler, Manel Cuyàs i Núria Coll.

16:40h., a Tv3.

[ Àlex Brendemül, Maria Molins y Pere Ponce en "Divendres" ]
En: Divendres Tv3 
Tags: alex brendemühl la marató manel cuyàs maría molins màrius carol núria coll pere ponce santiago vidal sílvia soler 
Miércoles, 12 de diciembre de 2012 • 00:00h.

HeroisAquesta tarda tornarem als anys 80, però als 80 dels Goonies i del Casio PT-1, no el de les espatlleres Loco Mia. El viatge el farem amb la pel.lícula Herois, de Pau Freixas, doblement guardonada en el Festival de Màlaga, i amb un gran acolliment per part del públic en el Festival de Sitges. Els qui l'han vist, juren que és una història que ens retorna directament la nostàlgia per l'època dels 80. Per transmetre'ns aquesta emoció estaran en el plató Eva Santolaria i Alex Brendemühl, actors de la pel.lícula.

I seguirem parlant de cinema al programa d'avui, en aquesta ocasió al costat del nostre reporter Miki Esparbé, que ha entrevistat a Scarlett Johanson, aprofitant el pas de l'actriu pel nostre país. Com cada divendres, no faltarà la tertúlia de "La Riera", avui amb presentació de llibre de cuina inclosa.

T'esperem aquesta tarda 16:35h. Tv3.

[ Héroes del "Divendres" ]

En: Divendres Tv3 
Tags: alex brendemühl eva santolaria miki esparbé 
Viernes, 22 de octubre de 2010 • 01:06h.

1
[ Páginas: 1 / 1 ]